Δικαστήριο διέταξε τον Chris Brown να μην πλησιάζει την πρώην φίλη του Karrueche Tran

Δικαστήριο διέταξε τον Chris Brown να μην πλησιάζει την πρώην φίλη του Karrueche Tran Facebook Twitter
0

Δικαστήριο του Λος Άντζελες διέταξε τον ράπερ Chris Brown να μένει μακριά από το μοντέλο και πρώην φίλη του Karrueche Tran, μετά τις καταγγελίες της ότι την γρονθοκόπησε στο στομάχι και απείλησε να τη σκοτώσει.

Ο 27χρονος ράπερ προειδοποιήθηκε ότι θα συλληφθεί αν πλησιάσει την Tran, η οποία υποστηρίζει ότι και πριν από καιρό την χτύπησε στο στομάχι και την έσπρωξε από σκάλες, αλλά τότε δεν το είχε καταγγείλει.

Φέρεται όμως να αποφάσισε να ζητήσει την εντολή περιορισμού του Brown μετά από νέες απειλές, καθώς σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα είπε στο δικαστήριο ότι ο ράπερ διεμήνυσε μέσω τρίτων ότι θα την σκοτώσει.

Brown και Tran ήταν μαζί από τότε που εκείνος χώρισε από την Rihanna το 2009 και πάλι με επεισοδιακό τρόπο. Μάλιστα και τότε είχε καταδικαστεί για ξυλοδαρμό της ποπ σταρ.

Δύο χρόνια πριν, είχε κατηγορηθεί με επίθεση και ξυλοδαρμό ενός άνδρα έξω από ένα ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον. Τότε είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης.  

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20ή Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από τις 16 έως τις 19 Μαΐου

Το 10ο Φεστιβάλ Νέων Λογοτεχνών και το νέο, πρωτοποριακό Poetry Black Box, το 8ο Φεστιβάλ Μετάφρασης, το 3ο Βραβείο Νέων Σχεδιαστών Βιβλίου, αφιερώματα και πολλές ακόμα συναρπαστικές συναντήσεις στην 20ή ΔΕΒΘ.
NEWSROOM