H Lady Gaga εξηγεί γιατί πήρε θέση απέναντι στα σχόλια για την κοιλιά της και τους λόγους που έπρεπε να το κάνει

H Lady Gaga εξηγεί γιατί πήρε θέση απέναντι στα σχόλια για την κοιλιά της και τους λόγους που έπρεπε να το κάνει Facebook Twitter
0

Η Lady Gaga αισθάνθηκε ότι έπρεπε να παρέμβει για να σταματήσει τα τρολς, την αρνητική κριτική και τα χλευαστικά σχόλια που έκαναν κάποιοι για το σώμα της μετά την εμφάνισή της στο Super Bowl και δήλωσε πως το έκανε τόσο για την ίδια, όσο και για τους θαυμαστές της.

Η τραγουδίστρια που επικρίθηκε για την εικόνα της κοιλιάς της δήλωσε στο Instagram ότι είναι «υπερήφανη για το σώμα της» και κατάφερε να κάνει όσους της είχαν επιτεθεί να σωπάσουν.

Τους λόγους που μια τόσο μεγάλη σταρ μπήκε στη διαδικασία να δώσει εξηγήσεις και να πάρει θέση ανέφερε στον παρουσιαστή Ryan Seacrest κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης.

«Δεν θα μπορούσα να αγνοήσω το γεγονός πως έβλεπα τους θαυμαστές μου να μιλάνε γι' αυτό και πως ήταν κάτι που τους είχε προκαλέσει αναστάτωση», είπε στον KIIS-FM και πρόσθεσε πως άνθρωποι που είχαν τα δικά τους προβλήματα με την εικόνα του σώματός τους είχαν αναστατωθεί.

«Απλά σκέφτηκα ότι θα μεταδώσω τη θετική στάση μου γι 'αυτό, έτσι ώστε να αισθανθούν πως έχουν κάποιον ισχυρό στο πλευρό τους», τόνισε η τραγουδίστρια η οποία έχει αποδείξει και στο παρελθόν την ευαισθησία τη απέναντι σε θέματα bulluying και έχει στηρίξει εμπράκτως θαυμαστές της.

Η Gaga, που αποκάλυψε το 2012 ότι έπασχε και η ίδια από διατροφική διαταραχή στην ηλικία των 15, ενθάρρυνε τους θαυμαστές της να αγαπούν το σώμα τους και να είναι περήφανοι γι΄αυτό.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ