Η αλυσίδα εστιατορίων που «εισήγαγε» το sushi στην ελληνική πραγματικότητα συνεχίζει να υπηρετεί πιστά την ιαπωνική γαστριμαργική κουλτούρα, με τέσσερα μάλιστα καταστήματα. Κύριο κοινό χαρακτηριστικό των καταστημάτων η «ζεν» ατμόσφαιρα, που σε χαλαρώνει. Οι σεφ δίνουν μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, τις οποίες μάλιστα μπορείτε να προμηθευτείτε σε χονδρική ή λιανική.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
21 γαλακτομπούρεκα που αξίζει να δοκιμάσετε

Αν σας αρέσει το γαλακτομπούρεκο, διαβάστε αυτή τη λίστα με τα 21 καλύτερα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon