Jay-Z: Ζητά την απόρριψη της κατηγορίας βιασμού λόγω ασυνεπειών στη μαρτυρία της ενάγουσας

Jay-Z: Ζητά την απόρριψη της κατηγορίας βιασμού λόγω ασυνεπειών στη μαρτυρία της ενάγουσας Facebook Twitter
0

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση που αφορά τις κατηγορίες εναντίον των ράπερ Jay-Z και Diddy για βιασμό μιας γυναίκας, γνωστής ως "Jane Doe".

Η γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι οι δύο άνδρες τη βίασαν όταν ήταν 13 ετών, το 2000, μετά τα MTV Video Music Awards, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ασυνέπειες στην ιστορία της.

Η ενάγουσα δήλωσε πως έχει κάνει «ορισμένα λάθη», αλλά επιμένει στους ισχυρισμούς της. Οι ασυνέπειες περιλαμβάνουν τον ισχυρισμό ότι ο πατέρας της την πήρε από το σημείο του περιστατικού, κάτι που εκείνος αρνείται. Επίσης, ανέφερε ότι συνομίλησε με έναν διάσημο σε πάρτι, ο οποίος, ωστόσο, επιβεβαιώνει ότι δεν βρισκόταν εκεί τη συγκεκριμένη μέρα. Επιπλέον, φωτογραφίες από τη βραδιά δείχνουν τους Jay-Z και Diddy σε διαφορετική τοποθεσία.

Η υπόθεση, που κατατέθηκε από τον δικηγόρο Τόνι Μπαζμπί, αποτελεί μέρος ευρύτερης νομικής δράσης κατά του Diddy, με 120 κατηγορίες. Οι δύο καλλιτέχνες αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Ο Τζέι-Ζι χαρακτήρισε την αγωγή "ψευδή καταγγελία", ενώ ο δικηγόρος του, Άλεξ Σπάιρο, την αποκάλεσε "αστήριχτη" και ζήτησε την άμεση απόρριψή της.

Οι δικηγόροι του Diddy έκαναν λόγο για "ντροπιαστική προσπάθεια οικονομικής εκμετάλλευσης". Ο Ντίντι, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση για άλλες κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εκβιασμού, απέσυρε την έφεση για εγγύηση και παραμένει φυλακισμένος μέχρι τη δίκη του.

Ο δικηγόρος της ενάγουσας δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί της εξακολουθούν να διερευνώνται, ενώ η ίδια συμφώνησε να υποβληθεί σε τεστ ανιχνευτή ψεύδους. Η υπόθεση παραμένει σε εξέλιξη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM