Συνελήφθη στο «Ελ.Βενιζέλος» 38χρονος με διεθνές ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη στο «Ελ.Βενιζέλος» 38χρονος με διεθνές ένταλμα σύλληψης Facebook Twitter
Αστυνομία στο αεροδρόμιο/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Στη σύλληψη ενός 38χρονου Γάλλου προχώρησαν, χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, στο «Ελ. Βενιζέλος», επειδή διώκεται με διεθνές ένταλμα σύλληψης, από τις Αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου, για απάτη και ξέπλυμα χρήματος.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 38χρονος κατηγορείται ότι, μαζί με άλλους συνεργούς του, διέπραξε απάτη σε βάρος εταιρειών που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ειδικότερα, εκμεταλλευόμενος παραγγελίες ειδών και καταρτίζοντας πλαστά έγγραφα παράδοσης των συγκεκριμένων προϊόντων, απέκτησε χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 800.000 λίρες Αγγλίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη: Αυτοκίνητο παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με μηχανή - Νεκρή 32χρονη

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Αταλάντη: Αυτοκίνητο παραβίασε STOP και συγκρούστηκε με μηχανή - Νεκρή 32χρονη

Ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αταλάντης έφτασε στο σημείο και ανέλαβε και τη διακομιδή της, όμως η 32χρονη υπέκυψε στα τραύματά της κατά τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο της Λαμίας
LIFO NEWSROOM