Κατερίνα Στεφανίδη: Με άμεση παρέμβαση Λιβάνιου παίρνει την ιθαγένεια ο σύζυγος και προπονητής της

Κατερίνα Στεφανίδη: Με άμεση παρέμβαση Λιβάνιου παίρνει την ιθαγένεια ο σύζυγος και προπονητής της Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Άμεση ήταν η παρέμβαση του νέου υπουργού Εσωτερικών, Θοδωρή Λιβάνιου στο αίτημα της Κατερίνας Στεφανίδη προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη να λάβει τιμητική ιθαγένεια ο σύζυγος και προπονητής της.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα με προεδρικό διάταγμα, ώστε η Κατερίνα Στεφανίδη να μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστη την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτησή της στο “X” αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ευχές του μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού στίβου της Ρώμης, του ζήτησε να εγκρίνει την αίτηση για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο και προπονητή της. 

Όπως σχολίασε η Κατερίνα Στεφανίδη με τόσα μετάλλια που έχει η ίδια φέρει στην Ελλάδα, ο προπονητής της αξίζει να πάρει την ελληνική ιθαγένεια.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:
«Κύριε Πρωθυπουργέ αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM