Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «16» του Αυστραλιανού Όπεν με επιβλητική νίκη

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «16» του Αυστραλιανού Όπεν με επιβλητική νίκη Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Στα δύο πρώτα ματς του στο Αυστραλιανό Όπεν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναγκάστηκε να κάνει την ανατροπή για να συνεχίσει την πορεία του. Αυτή τη φορά φρόντισε να κυριαρχήσει από την αρχή, εξασφαλίζοντας με επιβλητικό τρόπο την πρόκριση για τους «16». 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 6-3, 6-0, 6-4 τον Γάλλο Λούκα Βαν Ας και πλέον ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Τέιλορ Φριτζ στον τέταρτο γύρο του τουρνουά στο οποίο πέρυσι ο Έλληνας τενίστας έφτασε μέχρι τον τελικό. 

Στον πρώτο και τον δεύτερο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε να χάνει από τον Ζιζού Μπεργκς και τον Τζόρνταν Τόμπσον, αλλά επανήλθε και πήρε τη νίκη. Κάτι που δεν ήθελε να συνεχιστεί. 

«Η ομάδα μου προσπάθησε, αλλά στο τέλος είναι δική μου απόφαση αν θα πάρω μπρος ή όχι», αστειεύτηκε στις δηλώσεις που έκανε στο κορτ, μετά την πρόκρισή του στους «16». «Ξεκίνησα στραβά στα δύο προηγούμενα ματς και απλά ήθελα κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Δεν είναι πάντα εύκολο να αντεπιτεθείς και να δείξεις το καλύτερο τένις σου στο δεύτερο σετ. Ήθελα να δείξω σήμερα αυτόν τον παθιασμένο και αποφασισμένο Στεφ από την αρχή», συμπλήρωσε. 

Στους «16» θα βρεθεί κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ, τον οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει νικήσει τις τρεις από τις τέσσερις φορές που ήρθαν αντιμέτωποι. Το 2022 οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν και πάλι στους «16» του Αυστραλιανού Όπεν και ο Έλληνας τενίστας ήταν ο νικητής. Από την άλλη ο Τέιλορ Φριτζ επικράτησε στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή τους, πέρυσι στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Αθλητισμός / Πίκρα Αταμάν παρά το ασημένιο της Τουρκίας στο Eurobasket: «Δεν βλέπω κάτι θετικό όταν χάνουμε»

Μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν δεν είχε όρεξη για πολύ κουβέντα, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχασε ένα ματς που έλεγχε από την αρχή
LIFO NEWSROOM
Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Αθλητισμός / Eurobasket 2025: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το χάλκινο μετάλλιο

Ο 30χρονος σούπερ σταρ κοινοποίησε φωτογραφίες με τη μητέρα του, τα αδέρφια του, τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά και στιγμές από την πορεία της Εθνικής Ελλάδας μέχρι το βάθρο του Eurobasket
LIFO NEWSROOM
Πρόβλεψη L’ Équipe: «Κανένα χρυσό μετάλλιο» η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου

Αθλητισμός / Πρόβλεψη L’ Équipe: «Κανένα χρυσό μετάλλιο» η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου

Η πρόβλεψη έρχεται έναν χρόνο μετά τη συγκομιδή δύο μεταλλίων στο Μουντιάλ του 2023 – το χρυσό του Τεντόγλου στο μήκος και το χάλκινο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στα 35 χλμ. βάδην
LIFO NEWSROOM