Νάξος: Από αμέλεια ηλικιωμένου ξέσπασε η χθεσινή φωτιά - Του επιβλήθηκε πρόστιμο

Νάξος: Από αμέλεια ηλικιωμένου ξέσπασε η χθεσινή φωτιά - Του επιβλήθηκε πρόστιμο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Ηλικιωμένος είναι υπεύθυνος για τη φωτιά στην Κεραμωτή Νάξου, που ξέσπασε χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά εκδηλώθηκε από αμέλεια του άνδρα.

Εντοπίστηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Στον άνδρα, σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ' αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.

Σημειώνεται πως για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν τόσο επίγεια όσο και εναέρια μέσα. Ειδικότερα, στην επιχείρηση συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ένα ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM