Κυριάκος Μητσοτάκης: Κρατά την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης - Ποιος μένει εκτός Βουλής

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κρατά την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης - Ποιος μένει εκτός Βουλής Facebook Twitter
Φωτ.: Aris Oikonomou/SOOC
0

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να κρατήσει την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά.

Απόρροια της απόφασης αυτής είναι να μείνει εκτός Βουλής ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης.

«Με την επιλογή του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται σε αυτή τη φάση ένας κύκλος εμπειριών για μένα που ουδέποτε θέλησα να αποστώ από τις "κόκκινες γραμμές μου", ακόμη κι όταν ήμουν πεπεισμένος  πως για να πετύχω κάποιους στόχους, θα έπρεπε να τις προσπεράσω.  Με συνεπή, έντιμο, λιτό και σύγχρονο τρόπο βρέθηκα δίπλα στους ανθρώπους που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια τη δουλειά μου. 13.200 άνθρωποι με τιμήσατε και σας είμαι ευγνώμων» έγραψε ο ίδιος ο κ. Βενιέρης στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ακόμα ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για την «τιμητική πρόταση» αλλά και τη «σαφή και έγκαιρη θέση του για την επιλογή της έδρας, καθώς το είχε δηλώσει πριν τις εκλογές του Μαΐου».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM