Κυριάκος Μητσοτάκης: Κρατά την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης - Ποιος μένει εκτός Βουλής

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κρατά την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης - Ποιος μένει εκτός Βουλής Facebook Twitter
Φωτ.: Aris Oikonomou/SOOC
0

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να κρατήσει την έδρα της Α' Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά.

Απόρροια της απόφασης αυτής είναι να μείνει εκτός Βουλής ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης.

«Με την επιλογή του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται σε αυτή τη φάση ένας κύκλος εμπειριών για μένα που ουδέποτε θέλησα να αποστώ από τις "κόκκινες γραμμές μου", ακόμη κι όταν ήμουν πεπεισμένος  πως για να πετύχω κάποιους στόχους, θα έπρεπε να τις προσπεράσω.  Με συνεπή, έντιμο, λιτό και σύγχρονο τρόπο βρέθηκα δίπλα στους ανθρώπους που στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια τη δουλειά μου. 13.200 άνθρωποι με τιμήσατε και σας είμαι ευγνώμων» έγραψε ο ίδιος ο κ. Βενιέρης στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ακόμα ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για την «τιμητική πρόταση» αλλά και τη «σαφή και έγκαιρη θέση του για την επιλογή της έδρας, καθώς το είχε δηλώσει πριν τις εκλογές του Μαΐου».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM