Χανιά: «Ιπτάμενο» λεμόνι κατέληξε σε εν κινήσει όχημα και τραυμάτισε την οδηγό

Χανιά: «Ιπτάμενο» λεμόνι κατέληξε σε εν κινήσει όχημα και τραυμάτισε την οδηγό Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Μία 65χρονη γυναίκα στην Κρήτη τραυματίστηκε, ενώ οδηγούσε, από λεμόνι το οποίο κατέληξε μέσα στο όχημά της.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, την Κυριακή η 65χρονη οδηγούσε στη Χαλέπα όταν ξαφνικά ένιωσε έναν πόνο στο στήθος της.

Έκπληκτη συνειδητοποίησε πως την είχε χτυπήσει ένα λεμόνι που έπεσε στο όχημα, μέσα από το ανοιχτό παράθυρο. 

Τραυματίστηκε στο στέρνο, αλλά, παρά τον πόνο και την έκπληξη, κατάφερε να διατηρήσει σταθερή την πορεία της.

«Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Δεν πρόλαβα να δω τι ήταν, τόσο πολύ πονούσα που θα πίστευα ακόμα κι ότι με πυροβόλησαν αν δεν ήταν η μυρωδιά μέσα στο αυτοκίνητο που μ’ έκανε να καταλάβω ότι επρόκειτο για λεμόνι» επεσήμανε η ίδια. 

Πάρκαρε το όχημα στο σπίτι συγγενικού της προσώπου και εκεί έλαβε τις πρώτες βοήθειες για το τραύμα της. 

Στη συνέχεια, προχώρησε σε καταγγελία του περιστατικού και αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον υπαίτιο. Επρόκειτο για έναν άνδρα, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος εκτελούσε κηπουρικές εργασίες.

Το λεμόνι πιάστηκε μέσα στο χλοοκοπτικό μηχάνημά του και  εκσφενδονίστηκε, πέρασε με φόρα μέσα από το ανοικτό παράθυρο του οχήματος και τραυμάτισε τη γυναίκα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM
ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΚΤΑΦΗ

Ελλάδα / Πάνος Ρούτσι: Η επίσημη θέση της οικογένειας για την άδεια εκταφής του Ντενίς

Η οικογένεια Ρούτσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστή την αποστασιοποίησή της, ενημερώνοντας παράλληλα ότι η προγραμματισμένη και χωρίς άδεια εκταφή θα πραγματοποιηθεί
LIFO NEWSROOM
ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Ελλάδα / Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: «Έχετε μέρος να μείνω;» – Οι τελευταίες λέξεις του δράστη που παραμένει άφαντος

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα παραμένει άφαντος - Οι μαρτυρίες, τα σενάρια και οι λεπτομέρειες του φονικού που συγκλόνισε τη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM