Αγωγή Βαξεβάνη κατά Μητσοτάκη: «Ή θα αποδείξει αυτά που λέει ή θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης»

Αγωγή Βαξεβάνη κατά Μητσοτάκη: «Ή θα αποδείξει αυτά που λέει ή θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Αγωγή αναμένεται να καταθέσει ο Κώστας Βαξεβάνης κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ενέπλεξε τον δημοσιογράφο «στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός «ο κ. Βαξεβάνης είναι αυτός ο οποίος, το 2016, σε απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου εμπλέκεται στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο, με σκοπό τη δημιουργία τηλεοπτικού δικτύου εκπομπών στην Ελλάδα. Ήταν ο δημοσιογραφικός υπεύθυνος αυτής της πρωτοβουλίας. Αυτά είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται».

Αμέσως μετά το πέρας της συνέντευξης, Όπως γνωστοποιεί το documentonews.gr, μετά το πέρας της συνέντευξης, επικοινώνησε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για να απαντήσει επισήμως ποια είναι η εν λόγω απόφαση. 

Ο εκδότης του Documento προανήγγειλε αγωγή κατά του πρωθυπουργού, αναφέροντας πως «ο κ. Μητσοτάκης ή θα αποδείξει αυτά που λέει ή θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης που είχαμε την ατυχία να είναι πρωθυπουργός».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Ελλάδα / Ρόδος: 38χρονη διέκοψε τη θεραπεία φυματίωσης της κόρης της και αναζητείται από τις αρχές

Η 4χρονη έχει διακόψει τη φαρμακευτική της αγωγή, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία της, αλλά και για τη δημόσια υγεία, λόγω της μεταδοτικότητας της νόσου
LIFO NEWSROOM
First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Ελλάδα / First Intake: Σε λειτουργία η νέα ψηφιακή πλατφόρμα για ραντεβού σε δομές ψυχικής υγείας

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και η ψηφιοποίηση του πρώτου αιτήματος έχει στόχο την βελτίωση της προσβασιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην παροχή φροντίδας ψυχικής υγείας
LIFO NEWSROOM