Κολωνός: Νέα συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει η 12χρονη - Εν αναμονή νέων συλλήψεων

Κολωνός: Νέα συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει η 12χρονη - Εν αναμονή νέων συλλήψεων Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Νέα συμπληρωματική κατάθεση θα κληθεί να δώσει η 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας. 

Τα τρία άτομα που παρουσιάστηκαν το Σάββατο αυτοβούλως στην Αστυνομία ανεβάζουν στα δέκα τον συνολικό αριθμό των ατόμων που επικοινωνούσαν με την ανήλικη στο διαδίκτυο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον 8 άντρες, οι οποίοι φέρεται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την ανήλικη, είτε στον οίκο ανοχής, είτε στα αυτοκίνητά τους.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη συμπληρωματική της κατάθεση η οποία αναμένεται εντός των επόμενων ημερών, ενδεχομένως και σήμερα, η ανήλικη θα κληθεί να αναγνωρίσει -ή όχι- τα νέα ταυτοποιημένα αυτά πρόσωπα, μέσω φωτογραφιών που θα της επιδειχθούν.  

«Κλειδί» το υλικό στα εγκληματολογικά εργαστήρια 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνολικά 10 είναι τα άτομα που έχουν παρουσιαστεί στις Αρχές και έχουν αναφέρει πως είχαν έρθει σε επαφή διαδικτυακή με το άτομο που χειριζόταν το προφίλ για λογαριασμό της 12χρονης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται περαιτέρω έρευνα στα κινητά τους τηλέφωνα που έχουν κατασχεθεί προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν συναντηθεί με το κορίτσι. 

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια γίνεται διαλογή του υλικού των συνομιλιών με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να κατατάξουν τους εμπλεκόμενους σε αυτούς που είχαν επικοινωνία με το κορίτσι και σε όσους συναντήθηκαν μαζί του, βιάζοντάς το. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχουν καταγραφεί 367 συνομιλίες στην εφαρμογή στο διαδίκτυο, ενώ τα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί ξεπερνούν τα 50.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναυάγιο Πύλου: Την ποινική δίωξη του αρχηγού του Λιμενικού ζητάει η Εισαγγελία

Ελλάδα / Ναυάγιο Πύλου: Άσκηση ποινικής δίωξης κατά του νυν αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και ανώτερων στελεχών της ηγεσίας του

Η ποινική δίωξη αφορά σε κακούργημα και αδικήματα, όπως η έκθεση κατά συρροή από παράλειψη με νομική υποχρέωση διάσωσης και κατάστασης προσώπων αβοήθητων
LIFO NEWSROOM
Στην iGEM Ioannina 2025 το χρυσό μετάλλιο του κορυφαίου παγκόσμιου διαγωνισμού συνθετικής βιολογίας

Ελλάδα / Χρυσό μετάλλιο σε Έλληνες φοιτητές που θέλουν να σώσουν τα πλατάνια

Η ομάδα iGEM Ioannina 2025 ξεχώρισε και διακρίθηκε για την καινοτόμο πρότασή συνθετικής βιολογίας που αφορά την αντιμετώπιση της εκτεταμένης νέκρωσης που απειλεί τα οικοσυστήματα της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM