ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Κεραμέως: Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία

Κεραμέως: Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία Facebook Twitter
0

Τα σχολεία στην ελληνική επικράτεια θα ανοίξουν τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανέφερε ότι μόλις ολοκληρώθηκαν 8.500 μόνιμοι διορισμοί ανεβάζοντας σε 25.000 τον συνολικό αριθμό των μόνιμων διορισμών τα τελευταία 2,5 χρόνια στην εκπαίδευση και την ειδική αγωγή.

Ανακοίνωσε επίσης ότι σήμερα υπογράφεται η πρόσκληση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και από την προσεχή εβδομάδα θα μπορούν να μπαίνουν στην πλατφόρμα για να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους.

Παράλληλα, η υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε στην επέκταση του ολοήμερου σχολείου έως τις 5:30, από τον Σεπτέμβριο, σε περίπου 5.000 σχολικά τμήματα. Οι προσλήψεις 3.000 εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της επέκτασης του ωραρίου. Η κα Κεραμέως έκανε λόγο για αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης και στήριξη των εργαζόμενων γονέων.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM