Ο καθηγητής Γώγος απάντησε για τη φωτογραφία χωρίς μάσκα: «Όλοι ήμασταν εμβολιασμένοι»

Γώγος για φωτογραφία χωρίς μάσκα: «Όλοι ήμασταν εμβολιασμένοι» Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Απάντηση στα σχόλια για φωτογραφία του, στην οποία ο Χαράλαμπος Γώγος εμφανίζεται να πίνει καφέ σε δρόμο της Πάτρας, χωρίς να φορά μάσκα, έδωσε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της επιτροπής των ειδικών.

Όπως αναφέρει ο λοιμωξιολόγος μιλώντας στον ιστότοπο best.gr, έβγαλε για λίγο τη μάσκα του για να πιει καφέ με δύο συναδέλφους του, σε ανοιχτό χώρο, ενώ και οι τρεις τους ήταν εμβολιασμένοι.

Ο κ. Γώγος πρόσθεσε: «σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια της παραμονής μου στο σημείο με τους συναδέλφους μου, φορούσα κανονικά την μάσκα μου», ενώ επισήμανε πως στο σημείο βρισκόταν μόνο ο ίδιος και οι δύο συνάδελφοί του.

Γώγος χωρίς μάσκα Τι απαντά Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Η νέα διεύρυνση ενισχύει σημαντικά τη διαθεσιμότητα ραντεβού και τις ώρες εξυπηρέτησης, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και διευκολύνοντας την έγκαιρη έκδοση νέων δελτίων ταυτότητας
LIFO NEWSROOM