6.7.2025 Καλοπέραση Ροδάκινα: Πώς να τα αποθεώσεις στην κουζίνα (πέρα από το να τα τρως ώριμα, στην ώρα τους) ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 6.7.2025 Η ιστορία τους πάει πολύ πίσω στο χρόνο. Στη μαγειρική έχουν star quality για όσους ξέρουν. Ένα κείμενο αγάπης για το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού. ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
6.7.2025 Το κρασί με απλά λόγια Από τη γαλλική bistronomie στο σαμιώτικο αμπέλι: Η συναρπαστική διαδρομή του Βασίλη Αλεξίου The LiFO team 6.7.2025 Ο σεφ και οινοποιός μας ταξιδεύει από τη Σαντορίνη στο Μarais, όπου είχε μια πολύ επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία ως ένας από τους δημιουργούς του ρεύματος του bistronomie. Τώρα βρίσκεται στη Σάμο όπου φτιάχνει κρασιά τα οποία εκφράζουν την προσωπικότητά του. THE LIFO TEAM
1.7.2025 Nothing Days Νάπολη: Γιορτάζοντας τη χαρά της ζωής στη σκιά του Βεζούβιου M. Hulot 1.7.2025 Ένα «ανοιξιάτικο» τριήμερο σε μία πόλη που ξέρει από φυσικές καταστροφές αλλά ξέρει και να υμνεί τη ζωή, και μία μεγάλη βόλτα στην Πομπηία και στο Ερκολάνο. Από το αρχαίο «fast food» στις σύγχρονες γεύσεις της ναπολιτάνικης κουζίνας. M. HULOT
1.7.2025 Γεύση Καλοκαίρι στην πόλη, αλλά με στυλ: 37 αγαπημένα σημεία εξόδου στην Αθήνα Λίνα Ιντζεγιάννη 1.7.2025 Όλα όσα δίνουν τώρα summer vibes στην καθημερινότητά μας, από γεύσεις μέχρι εμπειρίες και προορισμούς. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
29.6.2025 Γεύση Τραπέζια κάτω από βαθύσκιωτες κληματαριές. Αυτό είναι το καλοκαίρι Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 29.6.2025 Σκάροι με μπάμιες μαγειρεμένα στον χυμό των ανώριμων σταφυλιών από την κληματαριά της αυλής μας, σκορπιοί μακαρονάδα με ρόγες των ώριμων τσαμπιών, καθώς και αρνάκι κοκκινιστό με γλυκόξινες αγουρίδες. Αυτές είναι οι γεύσεις που αξίζουν τον ίσκιο της κληματαριάς. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
27.6.2025 Γεύση Nobu Matsuhisa: «Η απλότητα είναι η πιο εκλεπτυσμένη γεύση» Νίκη Μηταρέα 27.6.2025 Από το εστιατόριό του στη Νάουσα της Πάρου, ο διάσημος Ιάπωνας σεφ μιλά για το πάθος της μαγειρικής, για τις στιγμές που τον καθόρισαν αλλά και για την αγαπημένη του ταβέρνα στο νησί. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
24.6.2025 Γεύση HAFU: Ο Σωτήρης Κοντιζάς ξανασερβίρει τα πιάτα που μας έλειψαν Ζωή Παρασίδη 24.6.2025 Σεφ, ευχαριστούμε που φέρνεις ξανά στο τραπέζι μας το μπέργκερ μπακαλιάρου, το τηγανητό κοτόπουλο και τα soba noodles με ταχίνι! ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
22.6.2025 Το κρασί με απλά λόγια Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό The LiFO team 22.6.2025 Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι. THE LIFO TEAM
21.6.2025 Γεύση Τέλειον: Θα είναι το επόμενο διαχρονικό μπαρ της Aθήνας; Ζωή Παρασίδη 21.6.2025 Επενδύοντας στον Hi-Fi ήχo, στην προσεγμένη μουσική και στα κλασικά ποτά, αυτό το νέο μπαρ μπορεί να έχει στοιχεία που ακούτε συχνά τελευταία, αλλά δεν μοιάζει με κανένα άλλο. ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
13.6.2025 Γεύση 12 διευθύνσεις που αξίζει να ανακαλύψετε στην Τήνο Λίνα Ιντζεγιάννη 13.6.2025 Για φαγητό, ποτό και χαλάρωση σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Κυκλάδων. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
12.6.2025 Γεύση Ιστορίες γύρω από ένα τραπέζι The LiFO team 12.6.2025 Τρεις ταβέρνες, τρεις γειτονιές της Αθήνας, ποτήρια γεμάτα με ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι και ιστορίες ανθρώπων που μας φέρνουν πιο κοντά. THE LIFO TEAM
12.6.2025 Γεύση 7 μέρη για φαγητό και ποτό στην Κύθνο Λίνα Ιντζεγιάννη 12.6.2025 Εκτός από μονοπάτια, λουτρά και κρυστάλλινα νερά, το κοντινό στον Πειραιά κυκλαδονήσι προσφέρει γεύσεις και στέκια για όλους. ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
11.6.2025 Γεύση Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά Νίκος Γ. Μαστροπαύλος 11.6.2025 Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες. ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
10.6.2025 Γεύση Όσα μάθαμε για τα φυσικά κρασιά, περνώντας μια μέρα στο Wine is fine Μίνα Καλογερά 10.6.2025 Έχουν τα φυσικά κρασιά παράξενη μυρωδιά; Τι είναι το πορτοκαλί κρασί και τι ακριβώς το pet-nat; ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
8.6.2025 Το κρασί με απλά λόγια Είναι το AI ο νέος σομελιέ; 8.6.2025 Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συζητούν για τον ρόλο της Τεχνητής Νοημοσύνης στο επάγγελμα του σομελιέ. Πώς επηρεάζει η τεχνολογία τις αποφάσεις μας γύρω από το κρασί;