Mega Meatless Yeeros: Ο πρώτος και μοναδικός plant-based γύρος που θα γίνει η νέα σου υγιεινή γευστική επιλογή

Mega Meatless Yeeros: Ο πρώτος και μοναδικός plant-based γύρος που θα γίνει η νέα σου υγιεινή γευστική επιλογή Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Όσο κι αν απολαμβάνεις την υψηλή γαστρονομία ή τις γκουρμέ fusion κουζίνες, υπάρχει πάντα μια γεύση που θα σε κάνει να υψώνεις ψηλά την ελληνική σημαία της νοστιμιάς. Ο γύρος, αυτό το ιδιαίτερο πιάτο που όλοι έχουμε απολαύσει ως υπερήφανοι καλοφαγάδες Έλληνες βρίσκεται πάντα στην καρδιά σου προκαλώντας αναμνήσεις από την καθημερινότητα, τα ξενύχτια, τις καλοκαιρινές βόλτες ή τις συγκεντρώσεις στο σπίτι παρέα με φίλους.

Λογικό, είναι να σε πονάει βαθιά κάθε φορά που πρέπει να αποχωριστείς τη γεύση του είτε γιατί πρέπει να ξεκινήσεις εκείνη τη δίαιτα που συνεχώς αναβάλεις, ή γιατί αποφάσισες ότι το κρέας θα απουσιάσει από τη διατροφή σου ή ακόμα γιατί είναι Σαρακοστή και για λόγους παράδοσης, θρησκείας, συνήθειας (διάλεξε και πάρε) το λατρεμένο ζουμερό κρεατάκι θα σε επισκέπτεται μόνο στα (αμαρτωλά) όνειρά σου.

Σε όλους όσοι αγαπάμε το νόστιμο φαγητό και δεν θεωρούμε ότι τα βραστά λαχανικά είναι γεύμα η γεύση του γύρου φαντάζει σαν μια απόλαυση που δεν αντικαθίσταται. Ή μήπως όχι; Όπως λένε, «τίποτα δε γίνεται, μέχρι να γίνει» και  σε αυτή την περίπτωση, το θαύμα έγινε (και  μάλιστα μεσούσης της Σαρακοστής). Ο Mega Meatless Yeeros είναι ο ένας και μοναδικός γύρος που δημιουργείται από συστατικά 100% φυτική προέλευσης αποτελώντας μια παγκόσμια καινοτομία νοστιμιάς. Αποτέλεσμα ερευνών από το τμήμα Research and Development της Megas Yeeros που αποτελεί την κορυφαία εταιρία παραγωγής γύρου στον κόσμο, το πρωτοποριακό αυτό προϊόν έρχεται να ανταποκριθεί στις αναζητήσεις της plant based διατροφής προσφέροντας όλες τις θρεπτικές αξίες των συστατικών του μαζί με την αξεπέραστη νοστιμιά της γεύσης του.

Mega Meatless Yeeros: Ο πρώτος και μοναδικός plant-based γύρος που θα γίνει η νέα σου υγιεινή γευστική επιλογή Facebook Twitter

Ο Mega Meatless Yeeros είναι απόλυτα γευστικός όπως ένας κλασικός, που ψήνεται με τον παραδοσιακό τρόπο και ταυτόχρονα σου λύνει τα χέρια με την ευκολία που προσφέρει για τη δημιουργία υγιεινών πιάτων που μπορείς να ετοιμάσεις σε λίγα λεπτά. Το μόνο που έχεις  να κάνεις είναι να αφήσεις τη  φαντασία σου ελεύθερη να δημιουργήσει. Κι όταν λέμε ελεύθερη εννοούμε και χωρίς ενοχές, αφού μπορείς να ακολουθείς τη διατροφή ή τη νηστεία της Σαρακοστής και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις υψηλή γεύση. Και μη μου πεις ότι  αυτό είναι αμαρτία.

Φτιαγμένος από όσπρια υψηλής πρωτεϊνικής αξίας ο Meatless Yeeros σε καλωσορίζει σε έναν κόσμο γαστρονομίας όπου απουσιάζει η γλουτένη και τα πρόσθετα σόγιας (gluten free και soy free) και πρωταγωνιστεί η ανώτερη ποιότητα των πρώτων υλών. Μια εναλλακτική πρόταση διατροφής που κατακτά τον κόσμο και έρχεται στην ελληνική αγορά μέσα σε eco friendly συσκευασίες που θα προσέξεις σίγουρα.

Αναζήτησε την εναλλακτική πρόταση της παραδοσιακής γεύσης στα σούπερ μάρκετ και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης τροφίμων που θα βρεις εδώ https://map.megameatless.com/

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Γεύση / Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Ο Βαγγέλης από το «Σπιρτόκουτο» –δηλαδή ο Γιάννης Βουλγαράκης– άφησε τα Κύθηρα για την Αθήνα και ανανέωσε, με τις λιτές του γεύσεις, έναν χώρο όπου κάποτε αράζαμε για ποτά και τώρα πηγαίνουμε για φρέσκες παπαρδέλες και σφακιανόπιτα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Γιαννούδι, Μαραθέφτικο, Μαύρο: Οι άγνωστες δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Το κρασί με απλά λόγια / Γιαννούδι, Μαραθεύτικο, Μαύρο: Οι ερυθρές δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Σε τι ξεχωρίζουν οι γηγενείς κόκκινες ποικιλίες της Κύπρου; Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον οινολόγο και οινοποιό Σοφοκλή Βλασίδη και συζητούν μαζί του για τα αυτόριζα αμπέλια του νησιού.
THE LIFO TEAM
Ronin: Ένα καταφύγιο ιαπωνικής κομψότητας και γεύσης στο Κολωνάκι/ Στο Ronin στο Κολωνάκι θα ανακαλύψεις το νόημα της ιαπωνικής απλότητας/ Ronin: Η ιαπωνική απλότητα που συγκινεί σε κάθε πιάτο

Γεύση / Ronin: Ιαπωνέζικη κουζίνα με ακρίβεια, λιγότερο fusion, περισσότερο zen

Το εστιατόριο Ronin φέρνει στο Κολωνάκι τη δύναμη της απλότητας της ιαπωνικής κουλτούρας και την αποθέωση της γευστικής λεπτομέρειας σε έναν απολαυστικό διάλογο μεταξύ παράδοσης και μοντέρνας δημιουργίας.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Γεύση / Καπάνι Μάρκετ: Ένα οινορεστοράν που παντρεύει Βορρά, Βαλκάνια και Ανατολή

Ο σεφ Δημήτρης Μπαλάκας σιγομαγειρεύει σχεδόν τα πάντα στον ξυλόφουρνο, «ψήθηκε» με τις παραδοσιακές γεύσεις στον φούρνο του παππού και της γιαγιάς του, και μοιράστηκε μαζί μας τρεις αυθεντικές συνταγές από τη Φλώρινα.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Γκίκας Ξενάκης

Γκίκας Ξενάκης / «Έχω κάνει λάθη – δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου για να τους σέβομαι όλους στην κουζίνα»

Μεγαλώνοντας στη Θήβα, αγάπησε το φρέσκο ψάρι, τα άγρια χόρτα και τις ταπεινές συνταγές. Αν και είχε αρχικά πολύ κακή εικόνα για τους μάγειρες, εξελίχθηκε σε σεφ για τον οποίο –όπως είπε ο Επίκουρος– μπορούσε να καταλάβει κανείς ένα πιάτο του με κλειστά τα μάτια. Ο «τιμονιέρης» της κουζίνας του Aleria, Γκίκας Ξενάκης, είναι ο Αθηναίος της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Γεύση / Πούλοι και κουκνούκοι, τα ζυμαρένια ειδώλια της Ανάστασης

Ευφάνταστα τσουρέκια και καλιτσούνια της Λαμπρής, που βγαίνουν σε ποικίλα σχήματα και εκδοχές στα νησιά του Αιγαίου, θυμίζουν ζυμαρένια μικρογλυπτά και αναδίδουν την αρχοντική ευωδιά των ημερών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Πώς ο Ιωσήφ Ζησιάδης δημιούργησε το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου

Το κρασί με απλά λόγια / Πώς ένας πρώην υπουργός της Ελβετίας έγινε ο μοναδικός οινοποιός της Πάτμου

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον Ιωσήφ Ζησιάδη, έναν άνθρωπο με πολυδιάστατη πορεία που κάποια στιγμή αποφάσισε να δημιουργήσει το μοναδικό οινοποιείο της Πάτμου.
THE LIFO TEAM