ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2020 | 21:17

.

Είμαι αγόρι 20 χρόνων.Πάντα ήμουν πολύ αδύνατος για το ύψος μου.55 κιλά και 1.72.Μεσα στους τελευταίους μήνες, λόγο ενός φαρμάκου πού παίρνω επειδή έχω OCD πεινουσα συνεχώς και έτρωγα πολύ.Τώρα είμαι ακριβώς στα 65 κιλά και αισθάνομαι χάλια Γιατί πήγε όλο το πάχος στην κοιλιά μου.Πάντα ήθελα να έχω παραπάνω κιλά γιατί δε μου άρεσε να είμαι τόσο αδύνατος, και τώρα το μετανιώνω. Πρέπει να αρχίσω γυμναστήριο επειγόντως.
1
 
 
 
 
σχόλια
Η΄ μπορεις να ρυθμισεις τη διατροφη σου σε συννενοηση με εναν διατροφολογο.Εχε υποψη οτι φαρμακα σαν αυτα που παιρνεις προκαλουν αυξηση βαρους,οποτε δεν φταιει αποκλειστικα το φαγητο και μονο καταλαβες.Μπορεις να ξεκινησεις με ασκησεις how to καθαρα ασκησεις αεροβικης,πουσαπς και καμψεις ή τρεξιμο χωρις γυμναστηριο.Οτι θελεις εσυ και με οτι βλεπεις αποτελεσματα.Μη φρικαρεις .Να εισαι καλα και να σε προσεχεις.