Πρέβεζα: Σε κρίσιμη κατάσταση 83χρονη που ξυλοκοπήθηκε - Μία σύλληψη

Πρέβεζα: Σε κρίσιμη κατάσταση 83χρονη που ξυλοκοπήθηκε - Μία σύλληψη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Σε σοβαρή κατάσταση διασωληνωμένη, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, μια γυναίκα 83 ετών, η οποία βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και με κτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, στο σπίτι της στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, για την υπόθεση συνελήφθη και ανακρίνεται ένας 40χρονος, ο οποίος θα οδηγηθεί αργά το απόγευμα στον εισαγγελέα, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Την ηλικιωμένη γυναίκα βρήκε γυμνή και χωρίς της αισθήσεις της, χθες στις 20:00, πάνω στο κρεβάτι μια γειτόνισσα της, η οποία δεν την είχε δει όλη την ημέρα, ανησύχησε και μπήκε στο σπίτι της. Αμέσως, κλήθηκε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας και στη συνέχεια, λόγω των κτυπημάτων που είχε δεχτεί η 83χρονη, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Ο 40χρονος άνδρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε χθες τα ξημερώματα.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της.

Ο άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών κι ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουσίες σε ελληνικά αυγά: Πιο ασφαλή εκείνα από «το κοτέτσι της γειτόνισσας» ή του εμπορίου;

Ελλάδα / Ουσίες σε ελληνικά αυγά: Πιο ασφαλή εκείνα από «το κοτέτσι της γειτόνισσας» ή του εμπορίου;

Το δίλημμα στους καταναλωτές μετά την έρευνα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ΕΚΠΑ - Τι απαντά ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αυγού και ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ, Νικόλαος Θωμαΐδης
LIFO NEWSROOM
Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Ελλάδα / Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι από το Εφετείο οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια η πρώην δήμαρχος Μάνδρας, ο τότε προϊστάμενος της Υπηρεσίας Δόμησης Ελευσίνας και η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής
LIFO NEWSROOM