Καθώς οι περισσότεροι εκδηλώσατε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για camping και η Ελαφόνησος δεν ενδείκνυται λόγω πολυκοσμίας το συγκεκριμένο τριήμερο, επιλέξαμε τον ιδανικό προορισμό που συνδυάζει και αυτή τη δυνατότητα αλλά και τη διαμονή σε δωμάτια για όσους το προτιμούν.

Θα μείνουμε στην ειδυλλιακή παραλία του κέδρου μόλις 10’ με τα πόδια από τη χώρα και βάση μας θα είναι το ατμοσφαιρικό beach bar της παραλίας, το οποίο θα μας εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα (σκιά, νερό, ελαφριά και υγιεινά γεύματα κτλ) με θέα τον καθαρό ορίζοντα.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δύο μαθήματα yoga καθημερινά (πρωί & απόγευμα), καθώς και διάφορες δραστηριότητες & χειροτεχνίες ενδιάμεσα.

Το κόστος συμμετοχής για όλες τις δραστηριότητες είναι 50ευρώ και για τις 4 ημέρες.
Για όποιον επιθυμεί να μείνει σε δωμάτια, προτείνουμε ταwww.voulasrooms.gr και www.asteriashouse.gr (περίπου 30ευρώ/δίκλινο ανά βράδυ).
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας και να κλείσετε έγκαιρα τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια. Τα δρομολόγια που έχουν ανακοινωθεί προς το παρόν με bluestar απευθείας από Πειραιά για Δονούσα είναι Πέμπτη 20/6 & Σάββατο 22/6 στις 17.30 ενώ για επιστροφή έχει Κυριακή 23/6 & Τρίτη 25/6 στις 7.30 το πρωί. Μέσα στον  Απρίλιο θα ανακοινωθούν και τα δρομολόγια του Σκοπελίτη για τους πιο τολμηρούς, που πιθανόν να βολεύει καλύτερα για επιστροφή την Δευτέρα.
Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν απορίες!!! Θα χαρούμε να ταξιδέψουμε παρέα…

 

www.lucreativestudio.gr