Frulite On the Go

Frulite On the Go Facebook Twitter
0

To Frulite On the Go, o φυσικός ενεργειακός χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον με το 3πλό ενεργειακό “πακέτο” από Guarana, Ginseng & Φυσική Καφεΐνη,έρχεται με νέα δυναμική εμφάνιση full sleeve, με πρωτότυπα γραφικά και εντυπωσιακά χρώματα,  αλλά και με νέα γευστική πρόταση Πορτοκάλι-Νεκταρίνι.

Και όλα αυτά, μαζί με τα αθλητικά extreme sports events σανίδας από τη πλατφόρμα “The Great Boarders”!

Νέα εντυπωσιακή συσκευασία!

Η νέα full sleeve συσκευασία Frulite On the Go, μοναδική για ένα ενεργειακό ελληνικό χυμό, ανανεώνει την δυναμική εικόνα της μάρκας που πρωτοπορεί, για μια ακόμα φορά, όχι μόνο σε γεύση αλλά και σε συσκευασία! Η νέα εμφάνιση, με τα πρωτότυπα γραφικά σε εντυπωσιακό 2χρωμο φόντο που αναδεικνύουν το χρώμα των φρούτων, Πορτοκάλι-Νεκταρίνι και Πορτοκάλι-Βερίκοκο αντίστοιχα, είναι σίγουρο ότι  μεταφέρει τη φυσική ενέργεια του Frulite On the Go πριν καν ακόμα το γευτούμε!

 

Νέα γεύση!

Το Frulite On the Go ανανεώνει την προιοντική του γκάμα με τη νέα ακαταμάχητη γεύση Πορτοκάλι-Νεκταρίνι, προσφέροντας μια ακόμα γευστική επιλογή στο νεανικό κοινό που «διψά» για δράση και ενέργεια, σε συνδυασμό, φυσικά, με την επιτυχημένη γεύση που ήδη κυκλοφορεί, Frulite On the Go Πορτοκάλι-Βερίκοκο.

Η νέα πρόταση από το Frulite On the Go συνδυάζει τη γεύση δυο φρούτων, πορτοκάλι και νεκταρίνι, δίνοντας ένα αποτέλεσμα που είναι σίγουρο ότι θα ανταποκριθεί στο ...maximum στις γευστικές επιθυμίες του νεανικού κοινού αφού, εκτός από απόλαυση και βιταμίνες B, C, E, τονώνει τριπλά τον οργανισμό με φυσικά συστατικά όπως Guarana, Ginseng και φυσική καφεΐνη.

Frulite On the Go Facebook Twitter

Η πλατφόρμα “The Great Boarders” για 3η χρονιά συναντά τους fans των αθλημάτων σανίδας!

Το Frulite On the Go, παράλληλα με την άφιξη της νέας του γεύσης σε ανανεωμένη συσκευασία, συνεχίζει δυναμικά για 3η συνεχόμενη χρονιά την πλατφόρμα αθλητικών action board sports eventsThe Great Boarders, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στους λάτρεις των αθλημάτων σανίδας! Η αρχή έγινε με το The Great Boarders extreme slope style snowboard event που πραγματοποιήθηκε στη χιονοδρομική πίστα των Καλαβρύτων.

Η φυσική ενέργεια του Frulite On the Go μαζί με ένα power DJ set ξεσήκωσε το κοινό που βρέθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο, για να παρακολουθήσει ένα extreme αγωνιστικό snow board showμε επαγγελματίες αθλητές του είδους, ενώ οι σανίδες «πήραν φωτιά» με δωρεάν waxing και κόλπα στο χιόνι!

Για να μείνετε συντονισμένοι στη φυσική ενέργεια του Frulite On the Go, επισκεφθείτε το site www.thegreatboarders.gr, το οποίο είναι πλέον ανανεωμένο με πολλές ενότητες, φωτογραφίες, video, πληροφορίες και επικαιρότητα από action board sports, διαγωνισμούς, δώρα, tips & tricks και πολλά άλλα, δίνοντας ένα διαφορετικό στίγμα στις κοινότητες των action board sports.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM