Το πρώτο κατάστημα ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ άνοιξε τον αύγουστο του 2004 με σκοπό να γίνει ένα σύγχρονο κατάστημα βιολογικών προιόντων αλλά κι ένας χώρος με προτάσεις και υπηρεσίες γύρω από έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής.  Η ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ στο Γέρακα, άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2010, δίνοντας μας την ευκαιρία να μοιραστούμε με περισσότερους ανθρώπους την άποψη μας για την διατροφή και την διαβίωση και μας οδήγησε στο τρίτο μας βήμα, την ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ στο Κολωνάκι που επιβραβεύει την μέχρι τώρα προσπάθεια, αλλά μας γεμίζει ταυτόχρονα  με μεγαλύτερη ευθύνη.

Η τροφή μας είναι το δομικό στοιχείο του σώματος μας, η πρώτη ύλη από την οποία θα χτίσουμε τον οργανισμό μας. Είναι πολύ σημαντικό η τροφή μας να είναι καθαρή, όσο γίνεται απαλλαγμένη από τοξικά,   χημικά, λιπάσματα και φυτοφάρμακα ώστε να επιτελεί τον σκοπό της αλλά και να μας συνδέσει μέσω της γεύσης, της οσμής και της όρασης με την ίδια την φύση.

Ασχολούμαστε με την υγιεινή διατροφή, τις εναλλακτικές θεραπείες και τα βιολογικά προιόντα πάνω από δεκαπέντε χρόνια έχοντας πραγματική γνώση του αντικειμένου. Η ΜΕΛΙΣΣΑΝΘΗ προέκυψε ως ένα εξελικτικό βήμα μιας συνεχούς πορείας. Εκτός από μια μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων βιολογικών προιόντων που καλύπτουν όλες της ανάγκες της διατρoφής, στα καταστήματα μας θα πληροφορηθείτε για τις εναλλακτικές θεραπείες και το πώς μπορούν να σας βοηθήσουν σε διάφορα προβλήματα υγείας,  για την χορτοφαγική και ωμοφαγική δίαιτα και την μακροβιοτική  διατροφή.