Η «Φάρμα Μπράλου», ο ποιοτικός εκτροφέας και παραγωγός κρέατος, άνοιξε το νέο της κρεοπωλείο – εστιατόριο, στο Yoleni's Store, στο Κολωνάκι.

 

Ο ιδιαίτερος χώρος της «Φάρμας Μπράλου» φέρνει στο κέντρο της Αθήνας τα μοναδικά της κρέατα είτε για το σπίτι, είτε για να καταναλωθούν στο εστιατόριο, ταιριασμένα με πιάτα που συμπληρώνουν ιδανικά την ξεχωριστή γεύση τους και που επιμελείται ο κορυφαίος σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου.

 

 

 

Η Φάρμα Μπράλου  διαθέτει στο κρεοπωλείο της, επιλεγμένα κρέατα και πολλές επιλογές μακράς ωρίμανσης, από μοσχάρια Black Angus (100% purebred), Red Angus, Charolais, Limousin, Aubrac, από νεροβούβαλους, αιγοπρόβατα Mouflon, Lacaune, ελληνικό Μαύρο Χοίρο και μεγάλη ποικιλία πουλερικών (κοτόπουλα, φασιανούς, πάπιες, χήνες, πέρδικες, ορτύκια και φραγκόκοτες).

 

 

 

Ο Δάμης Πειθής, ιδρυτής της «Φάρμας Μπράλου» δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Φάρμα μας βρίσκεται τώρα και στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης. Είμαστε πλέον κοντά σε περισσότερο κόσμο που αναζητά το ποιοτικό τρόφιμο και καταφέρνουμε ως παραγωγοί και εκτροφείς να προσφέρουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας σε προσιτές τιμές χωρίς ενδιάμεσους. Μαζί με την ομάδα του Yoleni's και του Μιχάλη Νουρλόγλου, δουλέψαμε σκληρά αλλά με πολύ κέφι, ώστε να εξασφαλίσουμε πως το εγχείρημα αυτό θα έχει  επιτυχία”.

 

 

 

Ο χώρος θα λειτουργεί στον πρώτο όροφο του Yoleni's Flagship Concept Store”, Σόλωνος 9, Κολωνάκι. Τηλ: 2122223629

 

  • Το “Yoleni's flagship concept store” είναι ένας ολοκληρωμένος πολυχώρος επτά ορόφων όπου φιλοξενούνται Έλληνες παραγωγοί προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.
  • Από το 2008, όταν ο Δάμης Πειθής ξεκίνησε τη λειτουργία της «Φάρμας Μπράλου», το ζωικό κεφάλαιο εκτρέφεται σε συνθήκες ελεύθερου σταυλισμού, χωρίς αντιβιοτικά και ορμόνες ενώ σιτίζεται αποκλειστικά με 100% φυτικές τροφές που καλλιεργούνται στα 350 στρέμματα της Φάρμας. Η διασφάλιση της ποιότητας και οι αρχή του σεβασμού στη φύση, διέπουν όλες τις διαδικασίες των σταδίων εκτροφής και διάθεσης των προϊόντων της «Φάρμας Μπράλου».