Η Φάρμα Μπράλου έρχεται με κρεοπωλείο-εστιατόριο

Η Φάρμα Μπράλου έρχεται με κρεοπωλείο-εστιατόριο Facebook Twitter
0

Η «Φάρμα Μπράλου», ο ποιοτικός εκτροφέας και παραγωγός κρέατος, άνοιξε το νέο της κρεοπωλείο – εστιατόριο, στο Yoleni's Store, στο Κολωνάκι.

Ο ιδιαίτερος χώρος της «Φάρμας Μπράλου» φέρνει στο κέντρο της Αθήνας τα μοναδικά της κρέατα είτε για το σπίτι, είτε για να καταναλωθούν στο εστιατόριο, ταιριασμένα με πιάτα που συμπληρώνουν ιδανικά την ξεχωριστή γεύση τους και που επιμελείται ο κορυφαίος σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου.

Η Φάρμα Μπράλου έρχεται με κρεοπωλείο-εστιατόριο Facebook Twitter

Η Φάρμα Μπράλου  διαθέτει στο κρεοπωλείο της, επιλεγμένα κρέατα και πολλές επιλογές μακράς ωρίμανσης, από μοσχάρια Black Angus (100% purebred), Red Angus, Charolais, Limousin, Aubrac, από νεροβούβαλους, αιγοπρόβατα Mouflon, Lacaune, ελληνικό Μαύρο Χοίρο και μεγάλη ποικιλία πουλερικών (κοτόπουλα, φασιανούς, πάπιες, χήνες, πέρδικες, ορτύκια και φραγκόκοτες).

Η Φάρμα Μπράλου έρχεται με κρεοπωλείο-εστιατόριο Facebook Twitter

Ο Δάμης Πειθής, ιδρυτής της «Φάρμας Μπράλου» δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Φάρμα μας βρίσκεται τώρα και στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που χτυπά η καρδιά της πόλης. Είμαστε πλέον κοντά σε περισσότερο κόσμο που αναζητά το ποιοτικό τρόφιμο και καταφέρνουμε ως παραγωγοί και εκτροφείς να προσφέρουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας σε προσιτές τιμές χωρίς ενδιάμεσους. Μαζί με την ομάδα του Yoleni's και του Μιχάλη Νουρλόγλου, δουλέψαμε σκληρά αλλά με πολύ κέφι, ώστε να εξασφαλίσουμε πως το εγχείρημα αυτό θα έχει  επιτυχία”.

 

Η Φάρμα Μπράλου έρχεται με κρεοπωλείο-εστιατόριο Facebook Twitter

 

Ο χώρος θα λειτουργεί στον πρώτο όροφο του Yoleni's Flagship Concept Store”, Σόλωνος 9, Κολωνάκι. Τηλ: 2122223629

 

  • Το “Yoleni's flagship concept store” είναι ένας ολοκληρωμένος πολυχώρος επτά ορόφων όπου φιλοξενούνται Έλληνες παραγωγοί προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.
  • Από το 2008, όταν ο Δάμης Πειθής ξεκίνησε τη λειτουργία της «Φάρμας Μπράλου», το ζωικό κεφάλαιο εκτρέφεται σε συνθήκες ελεύθερου σταυλισμού, χωρίς αντιβιοτικά και ορμόνες ενώ σιτίζεται αποκλειστικά με 100% φυτικές τροφές που καλλιεργούνται στα 350 στρέμματα της Φάρμας. Η διασφάλιση της ποιότητας και οι αρχή του σεβασμού στη φύση, διέπουν όλες τις διαδικασίες των σταδίων εκτροφής και διάθεσης των προϊόντων της «Φάρμας Μπράλου».

 

Η Φάρμα Μπράλου έρχεται με κρεοπωλείο-εστιατόριο Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM