Τι πιστεύετε ότι αγαπά ο κόσμος στα trash parties;

Ο κόσμος αγαπά τα trash parties γιατί είναι μια ευκαιρία να ξεσκάσει, να γελάσει και να δει κάτι διαφορετικό. Λίγο οι μουσικές-ταμπού, λίγο τα «νοσταλγικά» βίντεο, λίγο η παιδική διάθεση, δεν θέλει και πολύ.

 

Ποια είναι η δική σας συμβολή σε όλο αυτό;

Στο πάρτι μας έχουμε μια συνεχή εξέλιξη. Έχουμε καταφέρει να μιξάρουμε οπτικοακουστικά τη νοσταλγία και να τη μετατρέπουμε σε ακραία διασκέδαση. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι κάτι περισσότερο και δεν χρειάζεται να ψάξεις βαθιά να βρεις την απάντηση: γουστάρουμε αυτό που κάνουμε! Έχουμε κάθε φορά 500 ανθρώπους άγνωστους μεταξύ τους και στο τέλος τούς κάνουμε όλους μια παρέα. Στους Trashformers η διασκέδαση ξεκινά από τη στιγμή που θα προβληματιστείς στον καθρέφτη για το τι θα φορέσεις το βράδυ και συνεχίζεται μέχρι την επόμενη μέρα, όταν θα πονούν τα πόδια σου από τον χορό.

 

Είναι μόδα;

Τα τελευταία 2-3 χρόνια μπορούμε να πούμε ότι έχει γίνει μόδα ο όρος «trash». Παλιότερα, έπρεπε να επαναλαμβάνουμε και να εξηγούμε ότι κάνουμε TRASH party και όχι TRANCE party! Πλέον, όλοι ξέρουν. Μόδα μπορεί να έγινε επειδή αυτή η πολυποίκιλη μουσική φόρμα του trash ταυτίζεται με τη γενικότερη τάση της μη-εξειδίκευσης, του «λίγο απ' όλα» που λέμε. Οι μόδες πάνε κι έρχονται. Για εμάς είναι πιο πολύ αντίληψη όσον αφορά την έννοια της διασκέδασης μέχρι τελικής πτώσης. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε πιστούς fans που trashάρουν εδώ και χρόνια!

 

Δεν είναι λίγο υποκριτικό το γεγονός ότι περνάμε καταπληκτικά για μια βραδιά με τραγούδια και είδη μουσικής που κανονικά «απεχθανόμαστε»;

Η ένοχη απόλαυση είναι ένα από τα συστατικά της επιτυχίας. Είναι σαν να είσαι σε δίαιτα και να τρως σοκολάτα!