1. Αναστασία: Για το ψάθινο καπέλο και το σκουλαρίκι στην μύτη ως '90s σύμβολο 20χρονης λολίτας (τσουλάκι από τα λίγα). Για την κλασικότερη σκηνή σεξ στην ιδιωτική τηλεόραση: η Αναστασία μέσα στο αυτοκίνητο με τον πατέρα την ώρα που πέφτουν πάνω τους τα φώτα της μηχανής του γιου. (κατηγορία δραματική σειρά)

2. Φρουροί της Αχαΐας: Για τα ολόχρυσα πλάνα αφηρημένου αισθησιασμού της Μελιώς και τη φωνή του Τζώρτζογλου πριν ανακαλύψει τη σεξουαλική βρογχίτιδα. (κατηγορία δράμα εποχής)

3. Τζιν και Τσέρι. Αναμενόμενη επιλογή λόγω ανύπαρκτου ανταγωνισμού, μέρος της λησμονημένης εποποιίας της Μαβίλη. Η Άννα Μαρία Λογοθέτη συναγωνίζεται τον Λαμπάτο σε ταχύτητα απόκτησης βλέμματος «απορημένο κουνέλι στα φώτα», ενώ απευθύνει ρητορική ερώτηση κατευθείαν στην κάμερα. (κατηγορία καθημερινή σειρά)

4. Στους 31 Δρόμους. Για να πειστεί η Σοφία Καρβέλα να επιστρέψει στην υποκριτική. Αυτό αρκεί. (κατηγορία κοινωνική σειρά)

5. Ντόλτσε Βίτα. Γιατί υπήρχε μια εποχή στην οποία ο Ρήγας δεν σκηνοθετούσε τους ηθοποιούς με σκοπό να αναστήσει τους νεκρούς και με όπλο τους ήχους πανικού που βγάζεις όταν διαπιστώσεις ότι σου έσπασε ένα νύχι. (κατηγορία κομεντί)

6. Το Ροζ Συννεφάκι: Παραγνωρισμένη κωμωδία γυναικείας χειραφέτησης πολύ πριν το Sex And The City. Αξιόλογη τηλεοπτική απόπειρα της Υβέτ Τζάρβις, που εξαργύρωσε την επιτυχία του διαφημιστικού με τους καναπέδες αλλά υποτάχθηκε αναγκαστικά στο υποκριτικό βάρος της 'Ελντας Πανοπούλου. (κατηγορία κωμωδία)

7. Χάι Ροκ: Υφέρπων ερωτισμός οικογενειακής συγκατοίκησης μεταξύ δύο ανδρών που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μαζί, που δεν σώθηκε από το σκηνοθετικό εύρημα υποτιθέμενης συγγένειας ανάμεσά τους. Πριν ο Παπακαλιάτης φάει πρόστιμο, ο Χαλκιάς και ο Φιλιππίδης αντάλλασαν φιλιά. (κατηγορία οικογενειακή κωμωδία)

8. Στην κατηγορία σατιρική εκπομπή οι μισές είναι του Ζουγανέλη. Μπορείς και να μην ψηφίσεις το Λαζόπουλο. Αποχή.