ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ... κουνάμενοι και λυγάμενοι. Έτσι θα κυλήσουν τα πράγματα την Κυριακή στο Venue. Deadmaus και οι καταρράκτες του Νιαγάρα στα κεφάλια μας. O Joel Zimmerman είναι ένας από τους καλύτερους progressive παραγωγούς με πολλά άλμπουμ, συμμετοχές, βραβεία και καλά πλασαρίσματα σε αυτές τις τρομερές λίστες με τους DJ. Plus δεκάδες χιλιάδες downloads. Ειδικά το single «Not Exactly». Ο 28χρονός, πιθανότατα, θα εμφανιστεί με τη Μίκι Μάους μάσκα του, οπότε συμβουλή μας είναι να μην καταναλωθούν πολλές βιταμίνες γιατί το «σαν τη γάτα με το ποντίκι» είναι εύκολο να παιχθεί το βράδυ στην Πειραιώς. Καλή διασκέδαση λοιπόν.

VIVA FIDEL VIVA FANKIE... στο Enzo De Cuba και τα λάτιν παιδιά βγήκαν παγανιά την Πέμπτη με DJ Cisco. Ο Franki Chan είναι ένας αληθινός ηγέτης. Μαζί με τον Steve Aoki και άλλα παιδιά (καλά παιδιά) ανήκουν στην indie γενιά των DJ που θερίζουν. Οι καλές μου φίλες Paris Hilton, Lindsay Lohan και Cristina Richi παρακαλάνε να τον έχουν δίπλα τους, αυτός, όμως, το Σάββατο διάλεξε την Αθήνα και το Yoga Bala. Ο Γιώργος Μιχαλόπουλος, από την άλλη, είναι ένας εγχώριος ροκ σταρ DJ. Kρατάει σταθερά το τέμπο σε μια από τις καλύτερες μπάρες της πόλης. Δευτέρα και Παρασκευή είναι βράχος στις κονσόλες του Bar Tessera και κινείται με μαεστρικό τρόπο ανάμεσα σε όλα (μα όλα ο κερατάς!) τα είδη μουσικής. Ακούστε τον και στο www.indiegroundradio.com κάθε Τρίτη και Τετάρτη, 4:00-6:00 το απόγευμα.

ETC... Klinik και Chevy το Σάββατο στο Loop. Dead Disko Beat την Παρασκευή από τους W.i.P. στο Second Skin. Οι Beat me Up συνεχίζουν την περιοδεία τους και αυτή την Παρασκευή θα είναι στο Higgs. Το Γκάζι γεμίζει ροκ, γυναίκες και μηχανές την Τετάρτη, όταν η Ινώ Μέη βάζει μουσική στο Intrepid Fox. «Chic Ladies Rock Better», όπως ισχυρίζεται η ίδια. Παιδιά, έρχεται το Synch και όλα θα ξαναγίνουν rave. Ο νοών νοείτω και όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.