14 λόγοι γιατί φέτος πάτωσε η Βίσση.

14 λόγοι γιατί φέτος πάτωσε η Βίσση. Facebook Twitter
0

1. Γιατί αυτήν τη φορά δενάλλαξε κούρεμα.

2. Γιατί το να βγει στοεξώφυλλο του άλμπουμ της αφαιρετικάνεανίζουσα αποπροσανατόλισε το αγοραστικόκοινό που τη θυμόταν αλλιώς.

3. Γιατί το τελευταίοάλμπουμ της δεν το δίνει προσφορά το«Έθνος».

4. Γιατί σε ένα τραγούδιβρίζει. Όχι σε αυτό το ξεψυχισμένο. Στοάλλο.

5. Γιατί δεν ακολούθησεσε ακρίβεια τα βήματα της παγκόσμιαςσταθεράς συσχέτισης καινούργιαςδισκογραφικής κυκλοφορίας με τησυναισθηματική κατάσταση τραγουδιστή:χώρισε λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία(1 μήνας στα κανάλια), ενώ κανονικά θαέπρεπε να τα φτιάξει με κάποιον άγνωστο,να το κρατήσει 2 μήνες κρυφό, να ξεκινήσουννα βγαίνουν μαζί, μετά να τσακωθούν μεκάποιον έξω από ένα μπαρ, μετά να αγοράσουνμια μονοκατοικία, να χωρίσουν ενδιάμεσα,να φύγουν στο εξωτερικό, να επιστρέψουν,να εμφανιστεί στην TV οΚουβατσέας ντυμένος κάπως (4 μήνες στακανάλια το λιγότερο).

6. Γιατί δεν έμεινε ούτεκαν έγκυος. Ούτε παντρεύτηκε. Ούτεβάφτισε κανένα μωρό. Ε, τίποτα δεν έκανεεδώ που τα λέμε.

7. Γιατί ο τηλεοπτικόςχρόνος που προβλεπόταν από τα μεσημεριανάγια το καλλιτεχνικό δίδυμο Βίσση-Καρβέλακαταναλώθηκε όλος όταν πλακώθηκε οδεύτερος με την αστυνομία.

8. Γιατί, αν και καλλιτεχνικόςταγός, δεν πήρε σαφή θέση σε φλέγονταζητήματα (επεισόδια Δεκεμβρίου, ΠετρούλαΚωστίδου) με τη δικαιολογία ότι έλειπεστο εξωτερικό.

9. Γιατί η Βανδή δεν έβγαλεάλμπουμ και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισηςκαι ευγενής άμιλλα των φαν.

10. Γιατί επιχείρησε νακάνει καλλιτεχνική καινοτομία. Μάλλον.Δεν είμαι και σίγουρος.

11. Γιατί έχασε το crossoverπου διέθετε τόσα χρόνια και το οποίοαποτυπωνόταν στο γνωμικό «Βίσση άκουγεη γιαγιά μας, Βίσση θ' ακούν και ταπαιδιά μας». Η γιαγιά απεβίωσε, τα παιδιάακούνε μέταλ.

12. Γιατί ο λαός έχειπροβλήματα και το έχει γυρίσει στοέντεχνο (στις πρώτες θέσεις των chart είναιΛιδάκης, Ιωαννίδης, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας,Νταλάρας, Γλυκερία).

13. Γιατί είναι επίσημοςφορέας του θεσμού της καλλιτεχνικήςαπολυτότητας (συντ. ΑΕΣ, βλ. ανωτέρω)και, ως γνωστόν, οι θεσμοί αυτή την εποχήπερνάνε κρίση.

14. Δεν πάτωσε, αλλά τοέκανε επίτηδες για να επανέλθει σαν τηBritney σε 6 μήνες (οι θριαμβευτικές επάνοδοιείναι πιο must από τα rehabπλέον. Πάλι καλά, γιατί τα rehab χαλάνε καιτα μαλλιά).

15. Γιατί με τούτα και με 'κείνα κινδυνεύει να της φάει τον τίτλοτης «Απόλυτης Ελληνίδας Σταρ» ο ΜιχάληςΧατζηγιάννης.

Αρχείο
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Χαράλαμπος Παπασωτηρίου μιλά για το διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών

Διεθνή / Ο Χαράλαμπος Παπασωτηρίου μιλά για το διακύβευμα των αμερικανικών εκλογών

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και Στρατηγικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Χαράλαμπος Παπασωτηρίου, εξηγεί πώς μια νίκη του Μπάιντεν θα σηματοδοτήσει την αναβίωση της Δύσης ως κεντρικού παράγοντα στη διεθνή πολιτική.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ