Οργή Κοντιζά για τον παίκτη που δοκίμασε από το πιρούνι -και το έβαλε ξανά στο σκεύος

Οργή Κοντιζά για τον παίκτη που δοκίμασε από το πιρούνι -και το έβαλε ξανά στο σκεύος Facebook Twitter
1

Το έχουν πει πολλές φορές φέτος οι κριτές στο Master Chef ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και ότι ο βαθμός δυσκολίας έχει ανέβει σημαντικά.

Αλλά και το να δοκιμάζει ο επίδοξος σεφ από το πιρούνι και να το βάζει ξανά στη μπασίνα, μάλλον ήταν κάτι που τόσο ο κριτής του μαγειρικού διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, αλλά και πολλοί τηλεθεατές, δεν μπόρεσαν να αντέξουν. 

Στο αποψινό επεισόδιο, ο δημοφιλής κριτής παρακολουθώντας από τον εξώστη τις προσπάθειες ενός παίκτη να κερδίσει μία από τις πολυπόθητες μαγειρικές ποδιές, απλώς δεν κρατήθηκε, όταν συνειδητοποίησε τι ακριβώς έκανε. 

 

Βέβαια, μεταξύ μας, αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι κάνουμε, όταν ετοιμάζουμε το φαγητό στο σπίτι μας, αλλά μιλάμε για το σπίτι μας (που κι εκεί καλό θα ήταν να μη συμβαίνει) κι όχι για την κουζίνα ενός εστιατορίου. Οπότε λογική -και καθόλου για το θεαθήναι- η αντίδραση του σεφ...

*ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καθώς στο Masterchef έκραζαν παίκτη που δοκίμασε με το ίδιο πιρούνι, πίσω του γινόταν αυτό ??
It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Παιδιά η πίσω αν παρατηρήσετε το διπλώνει το χαρτί,δεν έρχεται σε επαφή με τους ιδρώτες της.Όχι ότι δεν θα μπορούσε να πάρει καινούργιο αλλά να βάλεις τα σάλια σου μέσα στο φαί είναι μακράν χειρότερο.