Υρώ Μανέ: Μέχρι τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης έπαιζα στα «Εγκλήματα»

Η αποκάλυψη της Υρώ Μανέ για την εγκυμοσύνη της στα «Εγκλήματα» Facebook Twitter
0

Η Υρώ Μανέ μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για την καριέρα της στην τηλεόραση, μεταξύ άλλων την σειρά «Εγκλήματα».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως σε έναν από τους πιο αγαπημένους ρόλους του κοινού, αυτόν της Φλώρας από τα «Εγκλήματα», έπαιζε ούσα έγκυος στον έκτο μήνα. «Μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου έπαιζα στα Εγκλήματα», δήλωσε.

«Είμαι χορτάτη με την καριέρα και τη ζωή μου», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε ότι πολλά στη ζωή της τα οφείλει στους γονείς της, οι οποίοι «ήταν απλοί άνθρωποι, ήθελαν να ζήσω σε έναν καλύτερο κόσμο».

«Το απόγειο της επιτυχίας μου, στο θέατρο "Αλίκη" και στα "Εγκλήματα' συνέπεσε χρονικά με το να φτιάξω και την οικογένειά μου. Ήθελα την ισορροπία. Έπαιζα στα "Εγκλήματα" μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, μιλώντας για τις επιτυχίες στις οποίες έχει συμμετάσχει, ανέφερε ότι ντρεπόταν με την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα.

«Μου είναι σχεδόν κουραστικό να προβάλλω τη ζωή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΝΟΣ MAESTRO

It's Viral / Γιώργος Μπένος για Maestro: «Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και μου είπε "γιατί βρε αγόρι μου το είδαμε αυτό;"»

«Ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό που θέλουμε να αφηγηθούμε με την ιστορία των δύο αγοριών, είναι αυτό που απλά συμβαίνει στη ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός
THE LIFO TEAM