Υρώ Μανέ: Μέχρι τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης έπαιζα στα «Εγκλήματα»

Η αποκάλυψη της Υρώ Μανέ για την εγκυμοσύνη της στα «Εγκλήματα» Facebook Twitter
0

Η Υρώ Μανέ μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ για την καριέρα της στην τηλεόραση, μεταξύ άλλων την σειρά «Εγκλήματα».

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως σε έναν από τους πιο αγαπημένους ρόλους του κοινού, αυτόν της Φλώρας από τα «Εγκλήματα», έπαιζε ούσα έγκυος στον έκτο μήνα. «Μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου έπαιζα στα Εγκλήματα», δήλωσε.

«Είμαι χορτάτη με την καριέρα και τη ζωή μου», πρόσθεσε, ενώ συμπλήρωσε ότι πολλά στη ζωή της τα οφείλει στους γονείς της, οι οποίοι «ήταν απλοί άνθρωποι, ήθελαν να ζήσω σε έναν καλύτερο κόσμο».

«Το απόγειο της επιτυχίας μου, στο θέατρο "Αλίκη" και στα "Εγκλήματα' συνέπεσε χρονικά με το να φτιάξω και την οικογένειά μου. Ήθελα την ισορροπία. Έπαιζα στα "Εγκλήματα" μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης μου».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, μιλώντας για τις επιτυχίες στις οποίες έχει συμμετάσχει, ανέφερε ότι ντρεπόταν με την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα.

«Μου είναι σχεδόν κουραστικό να προβάλλω τη ζωή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων ηθοποιών

It's Viral / Η Αριάνα Γκράντε μιλά πρώτη φορά για το σκάνδαλο του Nickelodeon και τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων

«Tώρα, όταν αναλογίζομαι αυτά τα αποσπάσματα, σκέφτομαι... Όντως, τώρα;» - Η πρώτη αντίδραση της τραγουδίστριας μετά το ντοκιμαντέρ Quiet on Set  
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ