Η Τάμτα στο Φεστιβάλ Καννών 2023- Έβγαλε selfie με τον Μάρτιν Σκορσέζε

Η Τάμτα στο Φεστιβάλ Καννών 2023- Έβγαλε selfie με τον Μάρτιν Σκορσέζε Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Τάμτα βρέθηκε στις Κάννες για το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών 2023 και πόζαρε δίπλα στον Μάρτιν Σκορσέζε.

Η Τάμτα βρέθηκε στο κατάμεστο θέατρο για την προβολή της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the flower moon» με πρωταγωνιστές τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο και όπως ήταν φυσικό σήκωσε το κινητό της και άρχισε να απαθανατίζει τις στιγμές.

Η Τάμτα στο Φεστιβάλ Καννών 2023- Έβγαλε selfie με τον Μάρτιν Σκορσέζε Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram

Κατενθουσιασμένη από την εμπειρία, η Τάμτα ανάρτησε φωτογραφίες της από το Φεστιβάλ των Καννών γράφοντας πως «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήμουν εκεί. Νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτές τις στιγμές και την ευκαιρία που είχα να γνωρίσω αυτούς τους θρύλους στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών. Η ζωή είναι απροσδόκητη και εκπληκτική».

Στις μοναδικές στιγμές ου έζησε η Τάμτα στο Φεστιβάλ των Καννών ήταν και η selfie που έβγαλε με τον σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

It's Viral / Ναταλία Γερμανού: «Σαφώς και μπορεί να υπάρξει επόμενη ημέρα για την Άννα χωρίς τον Νίκο»

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε τη ρήξη μεταξύ της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, ξεκαθαρίζοντας πως η θέση της είναι «ιδιαίτερη» λόγω της στενής φιλίας με την τραγουδίστρια
THE LIFO TEAM
ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΙΔΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

It's Viral / Σοφία Μουτίδου: «Και χτυπάει το κουδούνι και είναι ο Σεργιανόπουλος»

Η Σοφία Μουτίδου μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από την εποχή της σειράς «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη» και θυμήθηκε το πάρτι γενεθλίων της με καλεσμένους -μεταξύ άλλων- τον Νίκο Σεργιανόπουλο
THE LIFO TEAM