ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.5.2022 | 21:41

Ξαφνικά σταμάτησε να μου μιλάει...

Καλησπερα σας, είναι κάτι που συνέβη και με έχει ξενερωσει απιστευτα. Εδώ και μια βδομαδα μιλαγα με μια κοπέλα μέσω facebook, της προτρινω να βγουμε δέχεται, περναμε και οι δυο τέλεια, ακολουθεί δευτερο ραντεβου, τρίτο ραντεβου και έχουν αρχίσει να σοβαρευουν τα πραγματα. Φιλια αγκαλιές μέχρι εκεί καλά.... Περνάμε πολυ όμορφα, έχουμε καλή επικοινωνία, και γενικά πολυ ωραια...στο τρίτο ραντεβου λόγο πριν το τέλος, χωρίς κάποιο εμφανή λόγο την βλέπω σκεπτικη, την ρωτάω τι έχει μου λέει όλα καλά. Τη παω σπιτι της και από τότε με έχει μπλοκάρει σε όλα τα social, τηλέφωνα μπλοκαρισμενα και καμια επαφή μαζί μου... Τι έγινε? Τι θα μπορουσε να χαλάσει κάτι τόσο όμορφο γιατί και οι δυο περναγαμε άψογα, σε τέτοιο βαθμο ώστε να μην θελήσει ουτε να μου ξαναμιλήσει?
13
 
 
 
 
σχόλια

Κλασική περίπτωση ghosting. Μπορεί να συμβεί και στο 3ο ραντεβού και στο 5ο και μετά από 1,2,3 μήνες. Ψυχικά τραύματα συνήθως η αιτία. Πολλοί το έχουν πάθει και συνήθως δεν το "μυρίζεσαι", διότι ο άλλος ξέρει να κρύβεται αρκετά καλά. Νομίζεις ότι περνάει τέλεια (όπως και εσύ) αλλά...

καλα στα ποσα ραντεβου θα της εδειχνες ερωτικο ενδιαφερων? μετα τα 20? ξενερωσε. απο το πρωτο ραντεβου πρεπει να ερχεται και το σεξ, αλλιως καταντας καληνυχτακιας η φιλεναδιτσος

Θα έπρεπε να σ' ενημερώσει. Εσύ είναι σίγουρο ότι πέρασες άψογα, για εκείνη μην είσαι τόσο σίγουρος. Δεν άφησε να καταλάβεις το αντίθετο γιατί δείλιασε, όπως δείλιασε και να σου πει να διακόψετε κι εξαφανίστηκε. Αλλιώς, μόνο ένας πολύ σοβαρός λόγος θα μπήκε στη μέση κι αν συμβαίνει αυτό θα το μάθεις σύντομα.

Εντάξει τώρα η πλειοψηφία των ανθρώπων έτσι λειτουργεί άντρες γυναίκες δν είναι ποτέ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ οπότε μην αγχώνεσαι εύχομαι να βρεις κάποια που θα σε θέλει εσένα όπως είσαι και δν θα εξαφνιζετε όταν τελικά δν σου αρέσει αυτός-αυτη είναι πιο σωστό να μιλήσεις ειλικρινά και όχι να μπλοκάρεις!!έλεος πια δν υπάρχουν άνθρωποι ξεκάθαροι και για μας??

Συμφωνώ. Δυστύχως συναντάμε περισσότερους ακατάλληλους παρά κατάλληλους. Καλύτερα να προσπαθήσεις να τη ξεχάσεις, ακόμα και αν μοιάζει δυσκολο. Το πολύ πολύ κάνε μια τελευταία προσπάθεια να την αναζητήσεις γιατί όλοι αξίζουμε εξηγήσεις σε τέτοιες καταστάσεις και αν δεις ότι δεν αποδίδει μην την ξανα ενοχλήσεις. Η ζωή συνεχίζεται.

Το λεγόμενο ghosting.
Εντελώς άθλια η συμπεριφορά της.

Αν για χ ψ λόγους ήθελε να διακόψει έπρεπε να έχει την αξιοπρέπεια και το θάρρος να στο πει από κοντά με ώριμο και πολιτισμένο τρόπο.
Προφανώς έπεσες σε σούργελο. Καλύτερα που συνέβη τώρα γιατί έδειξε τι άτομο είναι.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ