ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2017 | 22:29

Συμφεροντολόγες φίλες

Έχω 5 πολυ καλές φίλες. Είμαστε όλες μια παρέα όμως την μια της παρέας οι υπόλοιπες δεν την πολυ ήθελαν. Πάντα εγώ της έλεγα να έρθει έξω μαζι μας. Πάντα εγώ ήμουν δίπλα της κλπ. Οι 4 απο την παρέα έφυγαν σε αλλες πόλεις για λιγο διάστημα και μείναμε οι δυο μας. Αυτή η φίλη μου έχει σχέση 6 χρονια ( είμαστε 23 και οι 2) και εγώ ειμαι ελεύθερη εδω και πολυ καιρό. Ξαφνικά κόλλησε με μια που έχει επίσης σχέση και βγαίνουν μόνο ζευγάρια. Και εμένα με έχει στην απέξω. Όποτε της πω να βγούμε μόνες για καφέ ερχεται και το ζευγαρι. Για ποτό δε θα βγούμε ποτε μόνες, θα ειναι μαζι μας και τα αγόρια τους και εγώ θα κρατάω φανάρι. Αυτο που με έβγαλε έξω απο τα ρούχα μου όμως ειναι οτι μια μερα μου ειπε ψέματα πως ειναι με τη μαμα της ενώ έπιναν καφέ οι δυο τους και σήμερα βγήκαν παλι για καφέ και δε μου ειπε τίποτα. Άσε που βγήκαμεΓια καφέ οι 3 μας και μόνο μιλουσαν για τα αγόρια τους και για γαμους ! Και ειναι ολη μερα η μια στο σπίτι της αλλης χωρισ Να με έχουν καλέσει ποτε !!!Δηλαδή επειδή εγώ δεν έχω κάποιον, ας με βγάλει στην απέξω..
4
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς όπως έχω ξαναγράψει πολλοί άνθρωποι είμαστε επιφανειακοί.Επιλέγουμε φίλους βάσει των δικών μας επιφανειακών κριτηρίων και ενδιαφερόντων. Η φίλη σου αποδείχθηκε προφανώς επιφανειακός άνθρωπος. Ακολουθεί μάλλον το δόγμα :δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Τουλάχιστον σου δίνεται η δυνατότητα για αναζήτηση πιο ουσιαστικών ανθρώπων στη ζωή σου.
Είναι προφανές ότι καμία από τις δυο σας δεν καλύπτει τις ανάγκες της άλλης. Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος να επιδιώκετε να κάνετε παρέα. Ο κύκλος σας ως φίλες, έκλεισε. Απομένει να ξεκινήσεις νέους κύκλους με νέους ανθρώπους.
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς