ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2019 | 18:33

Περί μοναξιάς

Για άλλη μία χρόνια,Χριστούγεννα,Πρωτοχρονιά θα κάνω "αζευγάρωτος".Φίλοι σε εκδρομές,Θεσσαλονίκες,εξωτερικά,χαμός.Εγώ δύο και κάτι εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα να τρέχω για ντεντλάιν στη δουλειά.Δε θέλω να αναλύσω το γιατί είμαι μόνος.Αλήθεια.Όχι και φέτος.Φέτος ήταν διαφορετικά.Έδωσα πολλά,ευκαιρίες,ραντεβού,ήμουν ο εαυτός μου σε κάθε στιγμή.Το αν κάποιοι δεν εκτίμησαν κάποια πράγματα είναι δικό τους πρόβλημα,όχι δικό μου.Προς Θεού έκανα κι εγώ τα λάθη μου,αλλά πάντα ήμουν εκεί να λύσω τις διαφορές.Δεν είχα εγωισμό.Με ένοιαζε να επενδύω στις σχέσεις με τους ανθρώπους κι όχι να τους χρησιμοποιώ. Εγώ τη συνείδησή μου καθαρή την έχω.Αγόρασα δώρα σε όλη μου την οικογένεια.Κι ας έπρεπε να εξοικονομήσω κάποια χρήματα.Τα έβαλα κάτω από το δέντρο.Ειλικρινά το μόνο που θέλω είναι να έρθει η στιγμή που ο πατέρας μου θα ανοίξει το δικό του και θα δει ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι παπούτσια.Που πάντα έπαιρνε σε εμένα ένα καινούργιο για να φορέσει εκείνος το παλιό δικό μου.Που όταν ήταν μικρός δεν μπορούσε να πάρει εκείνα τα παπούτσια που είχαν όλοι στην ηλικία του γιατί δεν είχαν λεφτά οι δικοί του.Στη ζωή πρέπει να δίνεις πράγματα στους άλλους.Αν δεν τα εκτιμήσουν,βρες άλλους να δώσεις.Γνώμη μου.Καλές γιορτές με υγεία,χαρά και γέλιο.22 κι έξαλλος.
3
 
 
 
 
σχόλια
Γαμωτο σου..με έκανες και δάκρυσα. Σα να άκουγα τη φωνή σου καθώς διάβαζα το κείμενό σου. Τόση ευαισθησία μα και τόση αγανάκτηση συνάμα. Παιδιά σαν εσένα αξίζουν πολλα και μπράβο στους γονείς σου! Η ελπίδα σου είσαι ΕΣΎ! Μη το ξεχάσεις ποτέ αυτό.

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ