ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2019 | 16:36

Μη τους βρίζετε...

Όταν σας παίρνουν τηλέφωνο για πωλήσεις σας παρακαλώ μη τους βρίζετε...Δε θέλουν να σας ενοχλούν πιστέψτε με .Το μόνο που θέλουν οι τηλεφωνητές είναι να ζήσουν με αξιοπρέπεια,μη ξέσπατε επάνω τους,δεν επιλέγουν αυτοί τις ώρες των κλήσεων.Πισω από αυτή τη φωνή κρύβετε ένας άνθρωπος με τις δικες του δυσκολίες που ερχετε στο τηλεφωνικό να παλαιψει για τη ζωή του.Οι επιλογές είναι λιγες και το ξέρετε, ειδικά στην επαρχία.Εργαστηκα πολλά χρόνια σε τηλεφωνικο.Είχαμε καρκινοπαθη που ερχόταν για να εξασφαλίσει ασφάλεια ΙΚΑ,.Τα χρήματα δεν ερχόταν ποτέ στην ώρα τους..Μας έβριζε ο κόσμος και μετά τα αφεντικά σκληρό πράγμα.Πολυ πίεση..Είδα συνάδελφο μου να παθαίνει εγκεφαλικό στη βάρδια.Μη βρίζετε ,σας παρακαλώ πολλές φορές η ζωή δε μας δίνει επιλογές..
2
 
 
 
 
σχόλια
Kανείς δεν νομίζει οτι όσοι δουλεύουν σε τηλεφωνικά κέντρα, με ευχαριστηση ενοχλούν τον κόσμο, προφανώς. Οπως ζητάς απο τους ανθρώπους στην άλλη άκρη της γραμμής κατανόηση, ζητάνε κατανόηση και οι άνθρωποι απο την άλλη άκρη της γραμμής, που μπορεί να κοιμηθήκανε 2 ώρες το πολύ το βράδυ γιατί το μικρό τους έκλαιγε, να δουλέψανε 8-9 ώρες, και με το που γυρίσανε στο σπίτι, και βάλανε το παιδί για υπνο με τα χίλια ζόρια, κάποιος κάλεσε στις 4 το μεσημέρι για να πουλήσει σπιρουλίνα.
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς