ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2022 | 21:35

Καλως ήρθατε στον κόσμο των S1ngles

Πώς μαζεύετε το μυαλό σας μετά από ένα χωρισμό; Δεν εννοώ την φάση με τα κλάματα και την αυτολύπηση, αλλά την επόμενη πώς δουλεύεις, πώς ξεχνιέσαι, πώς κρατιέσαι και δεν παίρνεις τηλέφωνο; Πιάνω τον εαυτό μου σε άκυρες στιγμές να πιάνει το κινητό για να τηλεφωνήσει και μετά σκέφτομαι "χώρισες" μην πάρεις. Πώς ξεμπλοκάρεις από όλο αυτό;
8
 
 
 
 
σχόλια

Όταν έχεις καλά κατανοήσει ότι ο άλλος δεν θέλει να σε ακούσει, δεν σκέφτεσαι να πάρεις τηλέφωνο. Το συναίσθημα της ντροπής (να μην θες ο άλλος να σε λυπάται) , του θυμού - εγωισμού ,της αξιοπρέπειας και του σεβασμού στα θέλω του άλλου , σε κάνουν να μην θες. Η επικοινωνία πρέπει να είναι επιθυμητή και από τις δύο μεριές για να την χαρεί κανείς. Τώρα για όλα τα υπόλοιπα...προχωράς όπως μπορείς. Με φροντίδα σε σένα ,χρονο με τον εαυτό σου, συζητήσεις με φίλους όπου μπορείς απλά να τα βγάλεις από μέσα σου, χωρίς επιπόλαιες επιλογές να προχωρήσεις γρήγορα με άλλο άτομο είτε να πιεις πολύ ή ο,τι άλλο αυτοκαταστροφικό. Η ψυχή σου θα προσαρμοστεί σιγά σιγά στα νέα δεδομένα. Επίσης θα ήταν βοηθητικό αν είχες το μυαλό σου σε μία νεα ωραία συνήθεια πχ να μαγειρέψω κάτι καινούριο , να γυρίσω σπίτι από έναν άλλον δρόμο , να κάνω μια άλλη άσκηση γυμναστικής, μια άλλη διακόσμηση στο σπίτι ,κάτι διαφορετικό γενικά .

Με αυτοσυγκράτηση.
Σέβεσαι τη συνέχεια της ζωής του ανθρώπου με τον οποίο χωρίσατε και τη δική σου ζωή που θες να συνεχίσει με κάτι καλύτερο.
Μπορεί να ζήσεις για κάμποσο καιρό με φαντασιώσεις επανασύνδεσης, να τον/ την ποθείς σωματικά κια ψυχικά, να μένεις κολλημένος/η με αναμνήσεις αλλά προχωράς και ο χρόνος κάπως απαλύνει τον πόνο και τη διάθεση για συνέχιση επικοινωνίας με το άτομο που χώρισες.
Τις αναμνήσεις πάντως δεν μπορεί να σου τις πάρει κανείς, μπορείς αν θες να τις χρησιμοποιείς σε προσωπικές στιγμές περισυλλογής κια λύπης για να αισθάνεσαι καλύτερα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ