Απλό, λιτό, αλλά και πολύ όμορφο bar-restaurant δίπλα στη Μητρόπολη, με καταπληκτικό κήπο και καλλιτεχνική πελατεία. Τα πρωτίστως ελληνικά γκουρμέ πιάτα στον κατάλογο είναι φτιαγμένα με σπιτική φροντίδα και αγνά υλικά. Οι τιμές του, δε, παραπάνω από λογικές. Η μουσική είναι από τα ατού του μαγαζιού, με «ψαγμένες» μουσικές να δημιουργούν ατμόσφαιρα και συχνές λάιβ βραδιές ν’ απογειώνουν το κέφι των φανατικών θαμώνων του.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Το 24ωρο ενός σεφ

Αντώνης Δρακουλαράκος: «Το ρύζι είναι η σημαία κάθε σουσάδικου»

Αντώνης Δρακουλαράκος |
Scroll to top icon