Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΡΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ, 14.12.2011 | 14:30

Γεύσεις με βάση το ψητό κρέας (το σουβλάκι έχει την τιμητική του) αλλά και μαγειρευτά και θαλασσινά έχουν καταστήσει την Πίτα της Κάππαρης αγαπημένο προορισμό για όσους θέλουν γρήγορο και νόστιμο φαγητό. Τα βαζάκια με την κάππαρη δίνουν το στίγμα στον λιτό και όμορφο χώρο, που αναδίδει τη χαλαρή αίσθηση της «γειτονιάς».

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Το 24ωρο ενός σεφ

Αντώνης Δρακουλαράκος: «Το ρύζι είναι η σημαία κάθε σουσάδικου»

Αντώνης Δρακουλαράκος |
Scroll to top icon