Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΚΑΠΠΑΡΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ, 14.12.2011 | 14:30

Γεύσεις με βάση το ψητό κρέας (το σουβλάκι έχει την τιμητική του) αλλά και μαγειρευτά και θαλασσινά έχουν καταστήσει την Πίτα της Κάππαρης αγαπημένο προορισμό για όσους θέλουν γρήγορο και νόστιμο φαγητό. Τα βαζάκια με την κάππαρη δίνουν το στίγμα στον λιτό και όμορφο χώρο, που αναδίδει τη χαλαρή αίσθηση της «γειτονιάς».

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
ΕΠΕΞ Οι χοχλιοί ξυπνούν μέσα μας τον σύγχρονο τροφοσυλλέκτη

Χοχλιοί, ή η επιστροφή στη λιτή, ανεπιτήδευτη κουζίνα

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon