Την προσοχή σου θα τραβήξει και η ανοιχτή κουζίνα με τις ψησταριές, που εντυπωσιάζει. Το τζάκι ενισχύει τη φιλόξενη εικόνα του χώρου, ενώ το μπαρ είναι έτοιμο να προσφέρει κοκτέιλ και ποτά .Όλα τα στοιχεία υπηρετούν πολύ καλά τον all-day χαρακτήρα του εστιατορίου. Ο σεφ Βασίλης Τσουκαλάς και η ομάδα της κουζίνας προτείνουν ένα μενού που βασίζεται στη μεσογειακή κουζίνα και εμπλουτίζεται με κρέατα ωρίμανσης με ιδιαίτερες κοπές και προσεκτικά ψησίματα.