Δυο άνθρωποι με βαθιά γνώση και αγάπη για τον καφέ δημιούργησαν την εταιρεία Lara Brazil The Coffee Company, η οποία αναζητά τις καλύτερες ποικιλίες καφέ σε όλο τον κόσμο και τις καβουρδίζει με ιδιαίτερη φροντίδα, μελετώντας τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά τους. 

 

Για τον Ζαφείρη Μαύρο (τρεις φορές πρωταθλητή του SCAΕ Ελλάδος στη γευσιγνωσία) και τη Σπυριδούλα Ηλιοπούλου ο καφές είναι μια σύνθετη υπόθεση που προϋποθέτει μακρινά ταξίδια, άπειρη μελέτη και τεχνογνωσία που συνεχώς εξελίσσεται, ώστε να προσφέρει τη γεύση και το άρωμα του μέσα από ένα ισορροπημένο φλιτζάνι.

 

Nossa Coffeeshop

 

Συνεχείς γευσιγνωσίες πραγματοποιούνται στο showroom της Lara Brazil The Coffee Company με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων ποικιλιών. Single Origins από Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κένυα και Κολομβία βρίσκουν θέση στους μύλους του Nossa, ενώ σταθερά ρέει καθημερινά το speciality house blend τους ονόματι Lara με ρίζες από τη Βραζιλία, συμβάλλοντας στη σταθερή ποιότητα της γεύσης.

 

Το αρωματικό ταξίδι στον τομέα του καφέ, με σημαντικούς σταθμούς την παραγωγή, τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς και τα βραβεία, οδήγησε στη δημιουργία του Nossa Coffeeshop, όπου μπορείς να μοιραστείς το πάθος γι’ αυτήν τη μακρά συγκομιδή. Το Nossa πάει την έννοια του speciality ένα βήμα πιο πέρα από τις γεύσεις και τα αρώματα που αναδύονται.

 

Η εταιρεία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, retail αλλά και χονδρική σε όσους θα ήθελαν να μυηθούν στην επιχειρηματικότητα του speciality coffee, ενώ σε όλους εμάς προσφέρει ένα ταξίδι μέσα από τα ιδιαίτερα αρώματα των καφέδων Nossa σε χώρες όπου η γη είναι η απόλυτη πηγή ζωής.

 

Nossa Coffeeshop

 

Φιλικών 10, Περιστέρι, 216 0026794, www.nossa.gr, Facebook: Nossa Speciality Coffee, Instagram: nossacoffees

Οδηγός Γεύσης