Αν είσαι αυθεντικός λάτρης του καφέ, σίγουρα έχεις ανακαλύψει τον καφέ του Lot51. Εδώ η Area51 δημιουργεί μέσα από τους αρωματικούς κόκκους ένα ταξίδι σε φάρμες όλου του κόσμου και οι καφέδες που θα βρεις είναι μοναδικής γεωγραφικής προέλευσης, με ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά, για να κάνεις τη δική σου γευσιγνωσία και να καταλήξεις στο φλιτζάνι που σου ταιριάζει.

 

Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η ώρα του παγωμένου καφέ; Η ομάδα του Lot51 αξιοποίησε όλη της την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το πάθος για να δημιουργήσει έναν Cold Brew της κατηγορίας specialty ώστε όχι μόνο να απολαμβάνεις τον καφέ σου στην παγωμένη εκδοχή του όπως σου αξίζει αλλά και να τον βρίσκεις σε μορφή ready to drink.

 

Lot 51

 

Ο Cold Brew του Lot51 δημιουργείται από τους πιο εκλεπτυσμένους κόκκους καφέ Arabica παγκοσμίως και συσκευάζεται σε κουτάκι αλουμινίου που προσφέρει μεγαλύτερο χρόνο ζωής, ώστε να μπορεί να καταναλωθεί ακόμα και μετά από μήνες χωρίς να έχουν αλλοιωθεί στο παραμικρό η γεύση, το άρωμα ή τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

 

Αυτό το κουτάκι με το φανταστικό design θα το παίρνεις μαζί σου παντού, θα το βάζεις στο ψυγείο του σπιτιού ή του γραφείου και θα το απολαμβάνεις κάθε φορά που θα νιώθεις την ανάγκη για παγωμένο καφέ με ξεχωριστή γεύση, δηλαδή πάντα! Δεν περιέχει ζάχαρη και συντηρητικά, είναι ιδανικό για τους vegan και φυσικά είναι gluten free, ακολουθώντας το μότο «καλός καφές - εύκολα - άμεσα και παντού!».

 

Κι επειδή το Lot51 είναι ένα στέκι που αγαπά τον πλανήτη, δεν θα μπορούσε να μη φροντίσει το αποτύπωμά του. Το αλουμίνιο είναι ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο, ώστε η απόλαυση να συνδέεται με την οικολογική διάθεση.

 

Lot 51


Παπαδιαμαντοπούλου 24Β, Ιλίσια, 6937 337066, Facebook: LOT51, Instagram: lot.51

Οδηγός Γεύσης