Ο Γιώργος Τούλας στον Republic 100,3 FM

Ο Γιώργος Τούλας στον Republic 100,3 FM Facebook Twitter
0

Έχοντας συμπληρώσει 25 χρόνια στο ραδιοφωνικό αέρα της Θεσσαλονίκης, κρατώντας την πρωινή ζώνη μιας σειράς ραδιοφωνικών σταθμών στο παρελθόν, από τις αρχές Σεπτεμβρίου (Δευτέρα 2/9) εντάσσεται στο δυναμικό του Republic 100,3. Κάθε πρωί, Δεύτερα-Παρασκευή 9-11 π.μ., θα σχολιάζει με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο όσα θετικά ή αρνητικά συμβαίνουν στην πόλη και τη χώρα.

Ένα ραδιοφωνικό χρονικό του καιρού μας εμπλουτισμένο με όλη την πολιτιστική κίνηση της πόλης, προσκλήσεις για τα σπουδαιότερα θεάματα, θέατρα, κινηματογράφους, συναυλίες και βέβαια άμεση επικοινωνία με το ραδιοφωνικό κοινό του σταθμού.

Βιογραφικό:

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, με ειδίκευση στα ΜΜΕ. Εκδίδει από το 1989 την Parallaxi και διευθύνει τη δράση της ''Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς''. Έχει εργαστεί σε ραδιόφωνα, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ως συντάκτης, αρχισυντάκτης και διευθυντής, καθώς και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου διευθύνοντας την εφημερίδα του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ