Συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια και στους συναδέλφους του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που πέθανε αιφνίδια από έμφραγμα σε ηλικία 63 ετών, έστειλε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Σπουδαίος καλλιτέχνης με πολυσύνθετο ταλέντο, ο Λ. Μαχαιρίτσας διέπρεψε τόσο ως συνθέτης και στιχουργός όσο και ως τραγουδιστής. Συνεργάστηκε με πάρα πολλά από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και τα τραγούδια του σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή. Η φωνή, οι νότες και οι στίχοι του αγαπήθηκαν από ολόκληρες γενιές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου. «Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους συναδέλφους του», καταλήγει. 

 

Νωρίτερα και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε το μήνυμά του για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. «Δημιουργός, τραγουδιστής, καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους της γενιάς του», έγραψε στην ανάρτησή του ο Αλέξης Τσίπρας.

 

«Από το "Διδυμότειχο Μπλουζ" μέχρι το "Νότο" συντρόφευε και θα συνεχίσει να συντροφεύει γενιές & γενιές. Συλλυπητήρια στους οικείους του», κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.