Η 17χρονη Stefania που η ΕΡΤ επέλεξε να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό της Eurovision το 2020 στην Ολλανδία, «μένει σπίτι» και τραγουδάει για πρώτη φορά live το «SuperG!rl» σε μια acoustic version με τη συνοδεία του Δημήτρη Κοντόπουλου και του Gabriel Russel από τους Arcade.

 

Μπορεί η Eurovision 2020 να ακυρώθηκε, λόγω των μέτρων που έχουν εφαρμοστεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όμως η Stefania παραμένει στο «πηδάλιο» της εκπροσώπησης της Ελλάδας στον μουσικό διαγωνισμό και για το 2021, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό η ΕΡΤ μέσω των social media της.

 

Το τραγούδι «SuperG!rl» έχει διαγράψει ήδη εξαιρετική πορεία αφού έχει βρεθεί στο Top50 των iTunes σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, μετράει 3.000.000 προβολές στο YouTube και σε πρόσφατη ψηφοφορία στο επίσημο site της δημόσιας ισπανικής τηλεόρασης βρέθηκε στη 2η θέση από τις 43 χώρες στις προτιμήσεις του κοινού.

 

«Σε ευχαριστώ @dimitriskontopoulos που με κάλεσες στο #Qsessions. Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι η πρώτη φορά που θα τραγουδούσα το "SuperG!rl" θα ήταν κάτω από αυτές τις καταστάσεις. Αλλά μην ξεχνάτε... τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει, τίποτα δεν μπορεί να μας κρατήσει κάτω... που λένε και οι στίχοι του "SuperG!rl"» έγραψε η Stefania στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Δείτε το βίντεο: