Οι Word of Mouth μαζί με τις Σανάδες, το πολυφωνικό γυναικείο γκρουπ που τραγουδάει α καπέλα, θα είναι απόψε στο Σχολείον, για μια απ' τις πιο «παράξενες» (και πιο συναρπαστικές) συναυλίες του Φεστιβάλ Αθηνών.

Ο Bitman και ο El Pap Chico, που αποτελούν την ομάδα, ασχολούνται με το beatbox πάνω από 10 χρόνια, ως σόλο beatboxers αρχικά. Μίλησαν στη LifO, εξηγώντας καταρχάς τι είναι αυτό που κάνουν: «Το να είσαι MC είναι πάρα πολύ εύκολο, ενώ δεν είναι εύκολο να είσαι beatboxer. Υπάρχει κι ένα μότο, το "I am the beatboxer, they 're the MCs", που κάνει αισθητή τη διαφορά. Φτιάξαμε την ομάδα για να δώσουμε κάτι περισσότερο από αυτό που μπορούμε εμείς ως μονάδες. Το beatbox εξελίχθηκε με τα χρόνια και χάρη στο Ίντερνετ ξέφυγε από τα στενά όρια. Οι beatboxers πια χρησιμοποιούν παντομίμα, παράγουν γέλιο, εντυπωσιάζουν με όλες τις δυνατότητες που έχεις πάνω σε μια σκηνή».

Μαζί με τις Σανάδες διασκευάζουν γνωστά ελληνικά και ξένα κομμάτια και τα παρουσιάζουν σε ένα μοναδικό συνδυασμό, από Απόστολο Καλδάρα μέχρι Dr. John: «Δεν υπάρχει πολυφωνικό α καπέλα συγκρότημα με beatbox ούτε έξω. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό από την αρχή. Το «Αγοράκι» το παίξαμε μία φορά στην πρόβα και από τότε έμεινε έτσι ακριβώς».