Οι Radiohead εξαφανίζουν όλα τα ίχνη τους από το διαδίκτυο

Οι Radiohead εξαφανίζουν όλα τα ίχνη τους από το διαδίκτυο Facebook Twitter
3

Οι Radiohead έσβησαν όλη την παρουσία τους από το διαδίκτυο. Οι εικασίες δίνουν και παίρνουν ότι πρόκειται να κυκλοφορήσουν εντός των ημερών ή και ωρών το καινούργιο τους άλμπουμ.

Οι πιο φανατικοί οπαδοί τους κάτι είχαν ψυλλιαστεί το Σαββατοκύριακο όταν έλαβαν μυστήρια φυλλάδια στην Βρετανία που είχα πάνω την φράση ‘Burn The Witch’ («κάψε την μάγισσα»). Τα έλαβαν στις 30 Απριλίου, την ημέρα που στην Γερμανική παράδοση γιορτάζεται σαν η Νύχτα των Μαγισσών ενώ η πρώτη Κυριακή του Μαΐου είναι η International Dawn Chorus Day– σε αυτή γίνεται αναφορά στο όνομα της εταιρείας που η μπάντα ίδρυσε για να κυκλοφορήσει την νέα της δουλειά.

Σήμερα το πρωί επίσης οι οπαδοί τους άρχισαν να παρατηρούν ότι η επίσημη ιστοσελίδα τους άρχισε να ξεθωριάζει. Κάθε 10-15 λεπτά ξεθώριαζε ακόμη περισσότερο όπως ανέφεραν διάφοροι χρήστες του Reddit. Άρχισε να εικάζεται ότι ένα νέο σάιτ και άλμπουμ θα εμφανιστούν όταν η αδιαφάνεια φτάσει στο μηδέν.

Οι Radiohead εξαφανίζουν όλα τα ίχνη τους από το διαδίκτυο Facebook Twitter

Γύρω στις 6 το απόγευμα η σελίδα έμεινε κενή και οι λογαριασμοί στα social media του συγκροτήματος άδειασαν. Οι φωτογραφίες του προφίλ τους στο Twitter και στο Facebook πλέον είναι μια λευκή άδεια εικόνα και όλα τα προηγούμενα ποστ τους εξαφανίστηκαν. O Thom Yorke έσβησε επίσης διάφορα tweets από τον λογαριασμό του ενώ ο Colin Greenwood άρχισε να ακολουθεί τον λογαριασμό στο Twitter,  Has It Leaked, που αναφέρει για τυχόν διαρροές από άλμπουμ ακριβώς την στιγμή που εμφανίζονται.

Το νέο τους άλμπουμ, το ένατο κατά σειρά εικάζεται ότι θα βγει επομένως ακόμη και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Μπρος στον δρόμο που χάραξε η Beyonce. 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.