Ένα χρόνο μετά τον θάνατο της Ντολόρες Ο'Ριόρνταν, οι Cranberries κυκλοφορούν το πρώτο single από το τελευταίο τους άλμπουμ με την φωνή της.

 

Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο της Ντολόρες Ο'Ριόρνταν την τραγουδίστρια του συγκροτήματος με την ιδιαίτερη φωνή η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στις 15 Ιανουαρίου του 2018 σε ηλικία 46 ετών. Επίσημη αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός που προκλήθηκε έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ.


Για να τιμήσει την σημερινή επέτειο του θανάτου της, το συγκρότημα κυκλοφόρησε την Τρίτη το πρώτο single από το επόμενο, και τελευταίο άλμπουμ τους με την φωνή της Ντολόρες  που τιτλοφορείται  «In The End».

 

Οι Cranberries κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι της Ντολόρες Ο’ Ριόρνταν στην επέτειο θανάτου της

 

Το πρώτο τραγούδι που δόθηκε στη δημοσιότητα για την επέτειο του θανάτου της δημοφιλούς τραγουδίστριας ονομάζεται «All Over Now».

 

Το τραγούδι ενώ αφηγείται μια σπαρακτική ιστορία ενδοοικογενειακής βίας, γιορτάζει την δύναμη μία γυναίκας η οποία καταφέρνει ν' αποδράσει από τον φαύλο κύκλο της βίας.

 

Η ιστορία της μπορεί να μην ολοκληρώθηκε, αλλά η Ο'Ριόρνταν άφησε στους συντρόφους της μπάντας της τους στίχους για να δουλέψουν το τραγούδι.


«Το πιο δύσκολο κομμάτι για όλους μας ήταν το να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε τα ντέμο, λίγους μήνες μετά τον θάνατό της» δήλωσε στο BBC ο κιθαρίστας του γκρουπ Νοέλ Χόγκαν.


«Ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή να ακούμε την Ντολόρες από τα μεγάφωνα. Δεν μπορούσα να το αντέξω για πολλή ώρα», συμπλήρωσε.

 

 

 

Με πληροφορίες από BBC