«Σκηνοθετημένη πραγματικότητα» αποκαλούν την περφόρμανς που τελειώνει σήμερα το βράδυ οι blitz (Γιώργος Βαλαής, Αγγελική Παπούλια, Χρήστος Πασσαλής), και περιγράφουν στη LifO τι συμβαίνει στο Bios:

«Δεν είναι ρίσκο μια τόσο μεγάλης διάρκειας παράσταση, γιατί έχουμε φροντίσει να περάσουν όμορφα οι θεατές. Στην ουσία, δεν είναι μια παράσταση την οποία τη βλέπεις σε πεντέμισι ώρες, ούτε θα πρέπει να την παρακολουθήσεις ολόκληρη. Είναι σπασμένα τα τμήματα: ο θεατής έρχεται, συμπληρώνει ένα ερωτηματολόγιο, πηγαίνει πάνω στην ταράτσα που είναι ο δημόσιος χώρος, κάθεται εκεί για λίγο, μπαίνει σε ένα δωμάτιο στο οποίο κάθεται ένα τέταρτο, βγαίνει πάλι έξω, όπου ακούει κείμενα, τρώει, πίνει, πηγαίνει σε άλλα δωμάτια και όλη αυτή η διαδικασία κρατάει μιάμιση ώρα. Σ' αυτό το διάστημα ολοκληρώνεται η δραματουργία. Αν θέλει, μπορεί να παραμείνει και τις πεντέμισι ώρες στο χώρο».

Στην παράσταση ερμηνεύουν οι Γιώργος Βαλαής, Βαγγέλης Ζλατίντσης, Ελένη Καραγεώργη, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Αγγελική Παπούλια, Χρήστος Πασσαλής, Μαρία Φιλίνη, Ιπποκράτης Δελβερούδης, Νίκος Φλέσσας.