Ακούστε ένα κομψό Lifotape με μoυσική για ένα παράξενο φθινόπωρο

Ακούστε ένα κομψό Lifotape με μoυσική για ένα παράξενο φθινόπωρο Facebook Twitter
0

O Γιάννης Στεφανάκος (aka The Prof) είναι γνωστός τόσο από τα residencies του ως DJ σε γνωστά bar της Αθήνας τα τελευταία χρόνια, όσο κι από το πέρασμά του από το ραδιόφωνο του Kosmos.

Δηλώνει πρωτίστως μουσικόφιλος, μια και μαζεύει δίσκους κοντά στα 35 χρόνια. «Δεν είμαι DJ, μια και δεν με ενδιαφέρει να παίζω με την κονσόλα. Εκτιμώ όσους το κάνουν, αλλά δεν είναι αυτό το δικό μου ζητούμενο», λέει. «Η μουσική, όπως όλα τα ωραία πράγματα σ' αυτό τον κόσμο, αποκτά νόημα όταν τη μοιράζεσαι. Τα σετ μου δεν έχουν περιορισμούς, μ' αρέσουν οι απρόβλεπτες αλλαγές είδους ή τέμπο. Μ' ενδιαφέρει ο κόσμος να ακούει τη μουσική που βάζω. Να πίνει, να ερωτεύεται, να χορεύει, να ταξιδεύει μ' αυτήν».

Το φθινοπωρινό mix που μας ετοίμασε  είναι τόσο ελεύθερο όσο και τα DJ set του. Eκτός από την αγαπημένη του τζαζ, περιλαμβάνει μουσική από την Αφρική, τη Βραζιλία, σόουλ, φανκ, exotica κ.α.

Φωτό: Μαρία Ειρήνη Μοσχονά

Links

mixcloud.com/yiannisstefanakos

facebook.com/yiannis.stefanakos

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ήταν σαν μεσαιωνικό όργιο!»: Οι Led Zeppelin και το πιο εξωφρενικό πάρτι στην ιστορία του ροκ

Μουσική / «Ήταν σαν μεσαιωνικό όργιο!»: Οι Led Zeppelin και το πιο εξωφρενικό πάρτι στην ιστορία του ροκ

Πριν από μισό αιώνα, με αφορμή την ίδρυση της δικής τους δισκογραφικής εταιρείας, οι Led Zeppelin διοργάνωσαν ένα εορταστικό event παρακμιακής χλιδής που έμεινε στην ιστορία.
THE LIFO TEAM