Η Monika θα τραγουδήσει απόψε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, προς τιμήν όσων δίνουν αγώνα, ο καθένας από τη θέση του, απέναντι στην πανδημία κορωνοϊού.

 

Την εκδήλωση διοργανώνει ο φιλανθρωπικός σύλλογος AHEPA-Section Paris-Phaetuse (Daughters of Penelope-Paris), για τους ήρωες της υγειονομικής κρίσης. 


Η Monika θα ερμηνεύσει απόψε, στις 7μ.μ το τραγούδι "Saving the World" που συνέθεσε κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω της πανδημίας.

 

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του AHEPA-Section Paris-Phaetuse- Daughters of Penelope Αλεξάνδρα Χρυσοστάλη, όποιος επιθυμεί, θα μπορεί να κάνει μία δωρεά προς υποστήριξη των ελληνικών φορέων παροχής υγείας, όπως τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

 

H AHEPA-Section Paris-Phaetuse είναι φιλανθρωπικός σύλλογος του γαλλικού νόμου 1901, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος συστάθηκε το 2018 στο Παρίσι. O σύλλογος αποτελεί μέλος της ευρύτερης διεθνούς οικογένειας Daughters of Penelope, φιλανθρωπικό σύλλογο γυναικών που ιδρύθηκε το 1929.