Το ρομαντικό «A Whole New World» ήταν ίσως το διασημότερο τραγούδι στον «Aladdin» και τώρα η Disney, λίγο πριν την κυκλοφορία της live action ταινίας, έδωσε στη δημοσιότητα την ολοκαίνουργια εκδοχή του με πρωταγωνιστές τους Zayn Malik και Zhavia Ward.

 

Η νέα ταινία «Aladdin» της Disney με αληθινούς ηθοποιούς θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου και μέχρι τότε οι φανς μπορούν να πάρουν μια ιδέα από την αναβίωση της αγαπημένης κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων με το νέο βίντεο για το τραγούδι «A Whole New World».

 

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν ο Zayn Malik, πρώην μέλος των One Direction, και η μουσικός Zhavia Ward με το ντουέτο τους να έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ τους θαυμαστές τους, που παράφρασαν μέχρι τον τίτλο της ταινίας, χρησιμοποιώντας τα ονόματά τους ως «ZALADDIN».

 

Ολόκληρο το soundtrack της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει επίσης τραγούδια του Will Smith, που υποδύεται το Τζίνι, και άλλων πρωταγωνιστών, όπως οι Mena Massoud (Αλαντίν) και Naomi Scott (Τζασμίν).

 

Δείτε το βίντεο από το νέο τραγούδι «A Whole New World»: