Στην αναβολή της αποψινής συναυλίας του Τόνι Σφήνου προχώρησε, με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, ο δήμος Γλυφάδας. 

 

«Οι καμπάνες θα χτυπούν πένθιμα και ο Ακάθιστος Ύμνος θα ακούγεται σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ορθοδοξίας σήμερα», διαβάζει κανείς στη σελίδα του Δήμου Γλυφάδας. «Με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου η προγραμματισμένη για απόψε συναυλία με τον Τόνι Σφήνο αναβάλλεται για την ερχόμενη Τρίτη 28 Ιουλίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

 

«Είναι αυτονόητο ότι ο Δήμος μας συμμετέχει στην ημέρα θλίψης για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και στην αγρυπνία της Ιεράς Μητρόπολης Γλυφάδας και αναβάλλει την αποψινή εκδήλωση στο πλαίσιο του drive in Φεστιβάλ», τονίζει ο κ. Παπανικολάου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Την Παρασκευή 24/7 παμε σινεμά? Τί ναι? Έτσι απλά? Δεν θα διαφωνήσουμε καθόλου? Δεν θα υπάρξει ενα έλα μωρέ τι σου ζήτησα, ενα σινεμά θέλω και γω να πάμε? Δεν θα υπαρξει ένα όλο μέσα μένουμε επιτέλους πια να ξεσκασουμε ? Δεν θα υπάρξει ένα κάτσε να δούμε τα άστρα γυμνοί στο μπαλκόνι?? Όχι βέβαια γιατι όταν ο Τόνι πάει σινεμά έρχεται η εναρμόνιση, το τέλειο ταίριασμα, η ποιοτική εικόνα με dolby surround καναρινίσια μπάντα, και η βραδιά υποσχεται πολλά... Στον Δ.Γλυφάδας στις 20:00 σας περιμένουμε να παρκάρετε στη διασκέδαση. Μικροί μεγάλοι κλείστε θέση ηλεκτρονικά από το site driveinglyfada.gr Φέρτε ποποκορν!!!! #driveinglyfada #dive_in_mpougada

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tonis Sfinos (@tonisfinos) στις

 


Οι κρατήσεις που είχαν γίνει για σήμερα, ισχύουν κανονικά για τις 28 Ιουλίου, που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τον Τόνι Σφήνο.